Trailery filmowe.
(15-09-2012, 14:37)Albertino napisał(a): Szeregowiec Ryan? :)

Akurat Szeregowiec poza prologiem i epilogiem wspominkowym jest pozbawiony raczej patosu, napuszenia i amerykańskich flag.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
(15-09-2012, 17:11)Jakuzzi napisał(a): Przez ten cały rwetes z Lincolnem, pominięty chyba został zaskakująco dobry zwiastun do Stand-up guys.

http://www.traileraddict.com/trailer/stand-up-guys/trailer

Zaskakująco, bo po promocyjnych fotosach spodziewałem się kolejnej głupawki z udziałem wydurniających się sędziwych ikon kina. A jest wcale nie tak głupawo.
Dobry film się zapowiada. No i nasza eksportowa gwiazda, Weronika Rosati, gra w nim ponoć 30-sekundową rolę prostytutki, także już się chyba domyślam, czyje nazwisko, obok Pacino i Walkena, będzie okupować polskie plakaty tej produkcji.

Odpowiedz

jak było to wybaczcie.

Odpowiedz

Odpowiedz
Tobey Maguire, Elizabeth Banks, Laura Linney, Kerry Washington i Ray Liotta w czarnej komedii, która wyglada interesująco

http://movies.yahoo.com/movie/the-details/trailers/the-details-theatrical-trailer-30662411.html

Odpowiedz
Jak ktoś lubi czarnos (czarny patos) baseball oraz Jay-Z:

Ja lubię Harrisona Forda, ale dla niego raczej tego filmu nie obejrzę.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Stoker. Pierwszy amerykański film Chan-wook Parka, twórcy Old Boya.

Trailer mnie zaintrygował. Do tego mega obsada (Nicole Kidman, Mia Wasikowska, Matthew Goode, Alden Ehrenreich, Jacki Weaver, Phyllis Somerville) i co najciekawsze, scenariusz napisał Wentworth Miller, czyli Michael Scofield z Prison Breaka. Must see.

Odpowiedz

Było, nie było? Mam ochotę to obejrzeć, głównie ze względu na parę głównych aktorów.

Odpowiedz
eeeeekhm! Ten film Robot&Frank zapowiada się kapitalnie! Mało filmów hi-techowych wychodzi ostatnio, a tu proszę, komedio-kryminał z pomysłem! Obsada też w pytę :)

loading podpis...

Odpowiedz
(26-09-2012, 23:41)Perfik napisał(a): i co najciekawsze, scenariusz napisał Wentworth Miller, czyli Michael Scofield z Prison Breaka. Must see.

To akurat mało zazachęcająca informacja :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Affleck też był tylko słabym aktorem do pewnego momentu.

Odpowiedz
No zrobił dwa filmy sensacyjne - jeden niezły, drugi do bólu przeciętny. Rzeczywiście szaleństwo.:)

Odpowiedz
(27-09-2012, 12:56)Azgaroth napisał(a):
(26-09-2012, 23:41)Perfik napisał(a): i co najciekawsze, scenariusz napisał Wentworth Miller, czyli Michael Scofield z Prison Breaka. Must see.

To akurat mało zazachęcająca informacja :)

Nie wiem, jak po czyiś zdolnościach aktorskich można ocenić czy ktoś jest w stanie napisać dobry scenariusz. Informację tę podałem jako ciekawostkę.

A tak przy okazji to Miller skończył literaturę angielską na Princeton University, więc ułomkiem pewnie nie jest ;) O tym, że skrypt do Stokera znalazł się w 2010 roku na liście 10 najlepszych niewyprodukowanych scenariuszy, nawet nie wspominam :)

Odpowiedz
Scenariusz Coenów, ale wydaje sie, ze jezeli obejrze to dla Rickmana:

Odpowiedz
Wszystko fajnie tylko co robi tam Cameron Diaz? Jej obecność wyklucza ten film jako potencjalnie fajny.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
W Counselorze też będzie, trzeba jakoś z tym żyć licząc na to, że nie zaniży za bardzo poziomu tych filmów, bo, że zaniży to według mnie pewne.

Odpowiedz
Etam, Diaz miała parę przyzwoitych występów i nie sądzę, aby zasługiwała na aż takie hejcenie.

Odpowiedz
Bo w Masce była świetna, świeża i przede wszystkim nie tak wychudzona, przez co atrakcyjniejsza :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
W Masce była super laską. I to by było na tyle. Później już zawsze straszydło.

Odpowiedz
Aż tak jej nie lubicie ? Mi tam ona nie przeszkadza. Widziałem co prawda może nieco ponad 10 filmów z nią, ale jakoś mnie nie odrzucała nigdy. A i zgodzę się, że w Masce była naprawdę super laską.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon