Trailery filmowe.
Czy ja dobrze widzę, że bad guya gra Werner Herzog? :D
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
Dobrze :) I to w zasadzie jedyny powód, dla którego obejrzę ten film.

Odpowiedz
A tytuł polski, żeby nie było za wesoło, "Jack Reacher: Jednym strzałem". Oni już naprawdę do wszystkiego umieją dopieprzyć jakiś podtytuł, żeby nie było za krótko.
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
Ale ten podtytuł jest zaczerpnięty z tytułu książki, na podstawie której zrobiono film, więc tego bym się akurat nie czepiał.

Odpowiedz
Ok, no to jeżeli książka nazywa się tak samo, to ma to sens.
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
Dżak Riczer: Szczel się w muzg powinno być. MEh.

Odpowiedz
(17-10-2012, 21:05)nawrocki napisał(a): Ale ten podtytuł jest zaczerpnięty z tytułu książki, na podstawie której zrobiono film, więc tego bym się akurat nie czepiał.

Ja się czepię :) Tytuł wygląda jak z dupy. Lepsze byłoby zwykłe "Jack Reacher" (podobnie jak John Carter).
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Ostatnio mało siedzę na forum z powodu wielu wyjazdów, ale chyba nikt nie wrzucał.

Odpowiedz
wrzucał, było:)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Ta stopklatka z okienka to najlepsza rzecz z całego tego trailera.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Żenua.

Odpowiedz
Rety, teraz się wstydzę, że ten trailer oglądnąłem.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Reżyseruje Marlon Wayans - i wszystko jasne.

Odpowiedz

Niby chore, ale może być dobre. W sumie jestem zaintrygowany.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Kliknąłem dla gołej pupy. Nie warto było.

Odpowiedz
Widzę jakiś ogon i pupę. Nie chcę tego oglądać. Nikt mnie nie zmusi, zrobiłem błąd i obejrzałem zwiastun podany przez Mierzwiaka.

Odpowiedz
Kliknąleś na faceta w stroju sado-maso, a nie goła pupę lasi? To jest zupełnie innego rodzaju błąd. ;)

Odpowiedz
Odmawiam dalszego komentarza, rotfl.

Odpowiedz

Fascynująco źle to wygląda.

Odpowiedz
skąd studio Asylum wzięło 100 baniek na film? hmm

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon