Trailery filmowe.

Nie mam w pracy glosnikow, obejrzalem bez dzwieku i wszystko wiem - trailer ktory oszczedza kase na bilet. Popcornowy standard ostatnich lat 5/10
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Reżyseruje Fuqua, który limit dobrych filmów wyczerpał na jakiś czas, bo zawsze jak nakręci coś porządnego (czym było "Brooklyn Finest" przed 4 laty), potem przez kilka lat kręci średniaki. A "Olympus..." wygląda jak jeden z nich. Thanks, but no.

Odpowiedz
Nie wiedziałem, że Fuqua przerzucił się na bajki dla dzieci. Musiałem przespać tę jego woltę.

Odpowiedz
Króla Artura nie widziałeś? :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Król Artur to calkiem przyjemna baja, glupia bo glupia, ale przyjemna :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
To wygląda jak trzecia część XXX, tylko, że zamiast Ice Cube'a ktoś wziął jakiegoś normalnego aktorka. Co z tego skoro reszta to taka pstrokacizna, że żal dupę ściska.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Inside Llewyn Davis Coenów. Wygląda super.

Odpowiedz
Czuję w powietrzu jednego z pierwszych kandydatów do przyszłorocznych Oscarów...

Odpowiedz

Ashton Kutcher jako Steve Jobs.

The story of Steve Jobs' ascension from college dropout into one of the most revered creative entrepreneurs of the 20th century.

Odpowiedz
Kutcher położy ten film.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Co było do przewidzenia z chwilą, kiedy dostał tę rolę.

Odpowiedz
Jakoś nie czuję, abym oglądał Steve'a Jobsa, tylko Ashtona Kutshera z brodą.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Czyli Ashtona Kutchera :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Rany, jaki ten Kutcher słaby w tym zwiastunie.

Odpowiedz
jej, jacy wszyscy zaskoczeni, spodziewaliście się po nim gry aktorskiej? :)

Odpowiedz
Steve Wozniak się chyba zdenerwował: http://gizmodo.com/5978777/woz-says-kutchers-steve-jobs-movie-scene-never-happened

Odpowiedz
Nie wiedziałem nawet, że Gondry coś robi. Wygląda fajnie. Może jest szansa na powrót do formy z okolic Eternal Sunshine.

Odpowiedz
"L'ecume des Jours" - niby nic specjalnego, trochę jak jedna z wielu ładnie zrealizowanych reklam Nikona czy coś w ten deseń, a jednak jest w tym coś urokliwego. Poza tym Audrey Tautou, Romain Duris i Omar Sy. Z chęcią zobaczę.
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz

Niech już to wypuszczą.

Odpowiedz

Remake "Maniaca" z Frodo w roli głównej. ponoć 90% filmu to obraz widziany jego oczami, czyli szykuje nam się takie "Enter the Void" w wersji gore. Całkiem interesujące.
Za scenariusz odpowiada m.in. Alexandre Aja.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon