Trailery filmowe.
A Czy ktoś juz wie od ilu lat dozwolony będzie ten film ??
Bo oprucz efekciarstwa licze na chektolitry krwi i rozkwaszanie Headów przez McClane :D

o kur.... patrzcie na to nie dość ze dzielą film na 2 części to jeszcze w jakim odstępie czasu dziękujemy za takie cos Tylko w Polsce ;/
http://www.filmweb.pl/%22Grindhouse%22++Polskie+plakaty+i+daty+premier+obu+film%C3%B3w%21,News,id=34280

Odpowiedz
Nie jest jeszcze sklasyfikowany, ale kinowa wersja pewnie dostanie PG-13 (mimo yuppikae motherfucker z trailera :). To ma byc letni akcyjniak, a w Stanach i Anglii szczeniakow z reguly nie wpuszczaja na filmy od 18, wiec frekwencja mocno by spadla.
Ostatnio obejrzane:
TDK - 8/10 jako film, 10/10 jako Batman
Once Upon A Time In America - 11/10
Alien^3 - 9+/10 | 11/10 (se)
Heat - 11/10

Odpowiedz
Predator895 napisał(a):o kur.... patrzcie na to nie dość ze dzielą film na 2 części to jeszcze w jakim odstępie czasu dziękujemy za takie cos Tylko w Polsce ;/
http://www.filmweb.pl/%22Grindhouse%22++Polskie+plakaty+i+daty+premier+obu+film%C3%B3w%21,News,id=34280

W USA, Australii i Wielkiej Brytanii tytuł będzie pokazywany w formie jednego, ponad dwugodzinnego filmu, w pozostałych krajach obrazy zostaną rozdzielone

Chyba nie tylko w Polsce :)

Odpowiedz
Producenci argumentują podział GH na świecie tym, że Grindhousy nie są znane na świecie i ludzie nie wiedzą co to. I ten film ma im pomóc je poznać, do cholery!!!!
A całość trwa 3, a nie dwie godziny.

Ale jest plus - u nas w kinach "Death Proof" będzie w wersji rozszerzonej, trwającej nie ok. 90, ale ok 120 minut.

Odpowiedz
Kurcze, na Grindhouse w wersji calkowitej jeszcze bym sie skusil, ale wersje rozpolowiona pierdziele absolutnie.
To tak offtopicowo.

Odpowiedz
LFODH - piękny trailer. "Did you wanna say somethin'?" "Jupi ka jej..." :D
Jest i Mary E. Winstead, są i efekciarskie wybuchy... To będzie hicior :)

Odpowiedz
Jedna tylko kwestia wciaz gnebi mnie: czy w policji sa jakies kursy pilotazu mysliwcow?

Odpowiedz
Niektórzy gliniarze to niespełnieni Marines czy inni wojskowi, więc można to i tak wyjaśnić.

Odpowiedz
Riiight... ;)

Odpowiedz
You never know... ;)

Odpowiedz
MaClane nie steruje odrzutowcem ślepaki tylko rozpierd... go ciężarówką

Odpowiedz
Radzilbym obejrzec zwiastun jeszcze raz. Slepaku..

Odpowiedz
Ja obejrzałem jeszcze raz. John prowadzi ciężarówkę jak na dłoni, Predator895 ma rację. Obejrzyj sobie w QuickTime przewijając ręcznie. Przyjrzyj się. Więc "Radzilbym obejrzec zwiastun jeszcze raz. Slepaku.." ;)
Aktualnie rządzi: ja

Odpowiedz
Bez inwektyw, buraki <ROTFL>

Odpowiedz
Ja tylko cytuję :D

Odpowiedz
McClane w zadnym razie nie steruje odrzutowcem. On jedzie ciezarowka a odrzutowiec go sciga. Owszem biega po odrzutowcu, nawet skacze z jego grzbietu ale nie siedzi za jego sterami ani chwili. Sam motyw z ta gonitwa samolot-ciezarowka jest nieprawdopodobny. A jeszcze jakby McClane sie przesiadl z ciezarowki do samolotu to juz by byla kpina z widza.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
tragedia - może i będzie to dobry film, ale na pewno nie z pod znaku Die Hard - zabijają kolejną legendę, ech :(
trailer oferuje jednak 2 dobre rzeczy: Smitha na końcu (Who is this guy?! - lol) i muzykę (notabene tu też zabijają legendę, bo nie wiem jak Beltrami może jakkolwiek zastąpić śp. Kamena - ech)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Panowie, bije sie w piers i mianuje slepakiem - McClane faktycznie nie pilotuje tego mysliwca (to sprawka tego pieprzonego montazu - McClane naciska cos w ciezarowce i zaraz potem mamy ujecie strzelajacego mysliwca).

Na szczescie nie tylko mnie zwiastun zmylil - hopsa tez. :)

Jedno chociaz dobre, bo ten pilotaz w wykonaniu Johna stanowilby juz totalne przegiecie. Inna rzecz, ze ten mysliwiec wciaz lata pod ta zasrana autostrada..

Odpowiedz
Grzechy są Ci wybaczone ;)

To prawda, oczywiście, że to bzdura z tym myśliwcem, ale hu kers? :P Ja liczę na dobrą rozrywkę, i tyle. Ja chcę się tylko dobrze bawić ;)

Aha no i rzeczywiście montaż w zwiastunie jest mylący.

Odpowiedz
Jakuzzi napisał(a):Na szczescie nie tylko mnie zwiastun zmylil - hopsa tez. :)
EE, mnie nie. Ja tylko odpowiadałem na Twoje pytanie. Przykro mi, parówkarzu :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon