Trafiłem na to zupełnie przypadkowo i zupełnie nie wiem, co myśleć o tej produkcji. Wygląda jak połączenie Tożsamości Bourne'a i Snajpera, a nie wiem, czy to dobre zestawienie.
Ten film nie zapowiadałby się jakoś wyjątkowo, ten film byłby młodzieżową komedią w stylu "40 dni i 40 nocy", ten film byłby nie wart uwagi gdyby nie jedna rzecz... A właściwie osoba :)
"Dirty Harry Raising" uahaha cała ta zabawa w Remake mnie najbardziej w współczesnym kinie dobija, to jakby przyznać sie że jest się ograniczonym. Nie ma sie pomysłów na nowe Historie i sięga sie na łatwiznę po stare legendy a co najgorsze tym samym się je rujnuje. Jak usłyszałem ze biorą sie powoli za kultowe filmy Carpentera to ręce mi opadają Halloween , później Ucieczka z NY a co najgorsza chcą tez sie wziąć za The Thing no ludzie czy naprawdę jesteście tacy ograniczeni ;/ ?? Nie mogę doczekać się jak padnie słowo zróbmy Remake Termiantora 2 to wtedy możecie podpalić cały przemysł filmowy :)
STANDBY="Loading Windows Media Player components..." TYPE="application/x-oleobject">
width="425" height="350" ShowControls="1" ShowStatusBar="0" ShowDisplay="0" autostart="0">
Nie czytałem ani jednej książki, ale filmy z Potterem oglądam namiętnie.
Ten trailer zapowiada kawał kapitalnej rozrywki. Mam nadzieję, że będzie przynajmniej w połowie tak dobry jak Azkaban Cuarona. Wtedy faktycznie czeka na porcja porządnego fantasy dla nieco starszych już widzów. BOMBA!