Trailery filmowe.
Bo jedna z części nie nazywa się Wściekłe Pięści Węża tylko Sarnie żniwo, czyli pokusa statuetkowego szlaku :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Mistrz wraca na ekrany kin, po raz piaty w tym roku - a mamy dopiero marzec :)

<ok>
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
- I don't know who you are. If you're looking for ransom, I can tell you I don't have any money, because I spent in on useless shit like a skull of a dinosaur. But what I have is weird acting abilities that make me a nightmare for people like you. If you let my daughter go, that'll be the end of it. If you don't... I'm Nicholas Cage.
- Good luck.

Odpowiedz
Sam on! :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Widziałem ten film wieki temu, pisałem o nim na forum. Przecież on miał premierę w ubiegłym roku.

Odpowiedz
Wydaje sie tobie, to inny film!!! :)

Odpowiedz
Nie sądziłem, że to powiem, ale WPW 3 wyglądają tak dobrze, że, aż słabo. Bardziej to przypomina Kapitana Bombę niż WPW. Głosy, postacie (cyborg), muzyka, motyw kompanii ... średnio. Do tego wszystko za ładne, za czyste, za duży budżet. Błeee

Odpowiedz
W dupach im się od dobrobytu poprzewracało i teraz za dobre filmy robią :/
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
Myślałem, że Snipes siedzi >>

Blade wieczny łowca dzikiego zachodu ?? :)

Odpowiedz
mogli to w pace na green screenie nakręcić :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
To film widmo:

http://www.imdb.com/title/tt0829176/news?year=2006 zdjęcia w 2006, trailer pamiętam że dawno temu widziałem.

Odpowiedz
Ten film gdyby zrezygnowali z efekciarskich ujęć i puszczać w jakości VHS miałby szansę na sukces :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Fajnie, prosto z paki, wychodzi się na premierę filmową :)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz

według mnie: dobrze to wygląda ;)

Odpowiedz
Jedynki fenomenu nigdy nie zrozumiałem, dwójki nie widziałem, a to w żaden sposób nie zachęciło mnie bym nadrobił zaległość i teraz czekał. Uśmiechnąłem się jedynie na scenie śpiewania z pogrzebu.

Odpowiedz
Ja obie części lubię, ale w tym trailerze rzeczywiście nie ma nic śmiesznego. Ale z drugiej strony, może nie chcieli pakować do niego najlepszych momentów, wbrew obecnym praktykom.

Odpowiedz
A mnie rozśmieszył moment, jak się kolesiowi podniosło po "sexy" przekazaniu lizaka. Poza tym nędza.

Odpowiedz
To miał być zwiastun komedii? W sumie nie powinienem się dziwić bo łatwiej mi zrozumieć fenomen "Zmierzchu" niż tej serii.

Odpowiedz
Najlepsza w tym zwiastunie jest polewka z trailera TDKR "epic conclusion" ;)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon