Trailery filmowe.
"Hummingbird" czyli debiut reżyserski scenarzysty "Wschodnich obietnic". Społeczne kino sensacyjne, a przy okazji okazja, aby zobaczyć duet roku - Jason Statham i Agata Buzek.

Odpowiedz
Zapowiada się odmiennie od większości filmów Stathama. Najważniejsze, że mnie nie odrzuciło.

Odpowiedz
Ale, że Buuuzek? :(
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
Warto zrobić stopklatkę przy liście płac - nie dość, że nazwisko Buzek jest zaraz po tytule (a i w samym trailerze jest jej dużo), to i ekipa robiąca film jest pierwszoklasowa. O scenarzyście i reżyserze wspominałem, ale dodatkowo wśród producentów jest Joe Wright, muzykę pisze jego nadworny kompozytor Dario Marianelli, zaś za zdjęcia odpowiada Chris Menges, zdjęciowiec "Misji", "Lektora", "Londyńskiego bulwaru" (wiem, że film był gówniany, ale wyglądał świetnie). Zapowiada się wydarzenie - Statham w, jakby nie patrzeć, ambitnym kinie.

Odpowiedz
Zwiastun wygląda bardzo, bardzo dobrze. Chętnie zobaczę, nawet w kinie.

Odpowiedz
To pierwszy film ze Stathamem od wieeelu lat, na który czekam. I Buzek w obsadzie... nieźle.

Odpowiedz
Dziwne, że gdy Olbrychski i Jakubik załapali się jako tło dla Waltza, Douglasa i Langelli to można było przeczytać o tym w paru miejscach a gdy Buzek gra drugą główną rolę z niezłą ekipą to jest o tym kompletnie cicho.

Odpowiedz
Ale dlaczego Buzek? Na wyspach mają dostatek brzydkich bab...

Odpowiedz
Statham wyglada na poczatku jak Casey Jones :)

Odpowiedz
Byłby świetnym wyborem, może Rosie zagada z Bayem :)

Odpowiedz
Casey był młody i miał włosy.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Włosy to nie problem a oby zmiana wieku postaci była największym problemem scenariusza nowych TMNT. Taka tam luźna propozycja castingowa, pewnie wezmą jakiegoś młodego przystojniaka-buntownika pasującego do Fox.

Odpowiedz
Statham na początku trailera też ma.

Odpowiedz
Trailer ok, natomiast Buzek kompletnie mi tam nie pasuje, zarówno wizualnie, jak i aktorsko.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Niby film z Jasonem Stathamem, gdzie Jason Statham, gra Jasona Stathama. Ale widać, że ten film z Jasonem Stathamem stara się być czymś więcej niż typowym filmem z Jasonem Stathamem. A nóż może będzie coś ciekawego.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
No i musial obciac te wlosy, bo tak to ludzie pewnie nie rozpoznaliby ze to jest Jason Statham.

Ciekawe czy ma on zapisane w kontrakcie, ze musi grac w tej samej fryzurze :)

Odpowiedz
White House Down czyli Pinokio Tatum jako John McClane i Jamie Foxx jako nie budzący żadnych skojarzeń czarnoskóry prezydent pod subtelną batutą Rolanda Emmericha
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=102016

Odpowiedz
Pokaz wybuchów typowy dla kina Emmericha :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
O maj gad, co za gówno.:) Mistrza Emmericha obejrzę, jak zwykle, z przyjemnością.:)

Odpowiedz
beznadziejne.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon