Trailery filmowe.
O dawno nic od Curtisa nie słyszałem, a to zapowiada się świetnie. Od razu poczułem się lepiej po oglądnięciu trailera.
Hm, to już chyba drugi film Rachel McAdams z podróżującym w czasie chłopakiem.
A i w filmie jest Bill Nighy :)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Totalnie mnie kupili tym trailerem. :)
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
Ja chcę już oglądać "About Time" :(

A tutaj jakby co nie za wiele mówiący teaser "Rio2":

#istandbydaenerys

Odpowiedz
http://trailers.apple.com/trailers/magnolia/europareport/ - u mnie zajebiście cicho działa ten zwiastun. Tak cicho, że byłem przekonany, że porpostu nie mam dźwięku na ajtjunsach.

Odpowiedz

Odpowiedz
było ze sto lat temu :p

Odpowiedz
Jest ludzka wersja:

Odpowiedz
Wygląda to ciekawie i obiecująco, ale tylko do pewnego momentu. Nie chcę filmu z kosmitami pod lodem, chcę film o kosmosie, eksploracji księżyca Jowisza i tak dalej. Btw, ostatnie ujęcie to chyba zapowiedź Gravity :P

Odpowiedz
Ten film rujnuje formuła mockumentu. Nie zgrywa się z całością.
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
W tym przypadku wolę jednak ufać entuzjastycznym recenzjom, aniżeli cienkiemu, tendencyjnie zmontowanemu trailerowi.

Formuła? Ma ukryć mikroskopijny budżet, chociaż kiepskie efekty i tak widać jak na dłoni.

Odpowiedz
Wygląda dobrze, ale boję się typowej bolączki tego typu filmów: Czyli zawodu, kiedy pojawią się te stwory, czy co to tam ma być.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Nie rozumiem tylko czemu statek kosmiczny bogaty w detale wygląda lepiej niż Jowisz, którego foty w zajebistej rozdzielczości posiadamy od kilku dekad.

I tak, też boję się powtórki z księżycowych krabów, ale wszystko poza tym wygląda fantastycznie. Kiepskie efekty nie przeszkadzają mi jeśli film jest dobry.

Odpowiedz
Rzeczywiście, Apollo 18 i jego kosmiczne kraby to pierwsze co przyszło mi do głowy. Zwiastun pozostawił mnie kompletnie obojętnym ale film na pewno obejrzę.

Odpowiedz
Zwyczajnie mega durny pomysl, czy mega durny pomysl, ktory mozna fajnie (ale nie w tym filmie) wykorzystac?

Chyba wiemy jakiego mega twistu sie spodziewac, prawda? Jezeli tak, to bedzie to najbardziej naiwny, zenujacy twist od czasu "Identity", ale przynajmniej czarny bedzie tym zlym, moze nawet szefem - Boss Nigger ;). Motyw dnia rozruby, ktory powoduje ze mieszkanie w USA to sielanka - krotko, najdurniejsza rzecz ever.

Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Jestem ciekawy jaki związek ma niskie bezrobocie z jednym dniem bez prawa? :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Ten zwiastun to megabeka.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
(19-05-2013, 14:12)Azgaroth napisał(a): Jestem ciekawy jaki związek ma niskie bezrobocie z jednym dniem bez prawa? :)

Klasyczny suchar: Policja zabija bezrobotnych i karmi nimi glodnych ;)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz

Wygląda całkiem ok.

Odpowiedz
wygląda jak spoof trailera, niż faktyczny film
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Też tak pomyślałem po zobaczeniu loga Funny or Die, ale x czasu temu widziałem inny zwiastun tego filmu jakoś tak w okresie festiwalu Sundance, wiec true thing ;)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon