Trailery filmowe.
(27-06-2013, 20:54)Strummer napisał(a): Obejrzę dla D'Onofrio i Fifty'ego
To chyba pierwszy raz, gdy ktoś wypowiedział te słowa w historii ludzkości.

Odpowiedz
Drugi. Wiele filmów obejrzałem dla Vincenta D'Onofrio, fantastyczny aktor ze zmarnowaną karierą.

Odpowiedz
Zwiastun średni, ale podobno film całkiem fajny. Pokazy testowe były - wg niektórych głosów na IMDB - bardzo ok.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Zapowiada się najlepszy film od czasu Man of Steel :)

Odpowiedz
Stracilem cenne minuty zycia :E

Odpowiedz

Wygląda ciekawie.

Odpowiedz
Ej, ten film wygląda nieźle. I gra polski aktor!

Odpowiedz
Woźniak and Sons się firma nazywa w tego traila, yo!

Fabuła całkiem całkiem.
loading podpis...

Odpowiedz
Austriacki creature-feature w duchu "Cosia" i "Prophecy" Frankenheimera:

http://www.blutgletscher.at/#home
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Prisoners
Dosyć ciekawa obsada, sam film może być także ciekawy. Nic nowego wprawdzie ale wygląda zachęcająco.

Odpowiedz
http://www.traileraddict.com/trailer/cloudy-with-a-chance-of-meatballs/feature-trailer

Nawet nie wiedziałem, że szykowali sequel. To będzie się świetnie oglądać na haju.

Odpowiedz
(03-07-2013, 15:07)Martinipl napisał(a): Woźniak and Sons się firma nazywa w tego traila, yo!

Fabuła całkiem całkiem.

Rimejk filmu sprzed 2ch lat.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
shamar? To nie jest rimejk? Rimejk to Prisoners (francuskiego filmu sprzed paru lat).
loading podpis...

Odpowiedz
Delivery Man to rimejk Starbuck, tego samego twórcy chyba nawet. Aczkolwiek po zwiastunach obu wnoszę, że środek ciężkości jest gdzie indziej w obu filmach. No i polski aspekt jest bardziej wyeksponowane u Vaughna.

Odpowiedz
Hm, to już drugi film w którym Vaughn gra bohatera z polskimi korzeniami. Sam nie wiem co na takiego polskiego ma w sobie, że to właśnie jego do tych ról wybierają?
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
I znowu gra tak samo jak w innych komediach z jego udziałem :/

Odpowiedz
(04-07-2013, 15:18)Lawrence napisał(a): Hm, to już drugi film w którym Vaughn gra bohatera z polskimi korzeniami. Sam nie wiem co na takiego polskiego ma w sobie, że to właśnie jego do tych ról wybierają?
Podejrzewam, że to raczej Vaughn wybrał tę rolę.

Odpowiedz
(04-07-2013, 15:18)Lawrence napisał(a): Sam nie wiem co na takiego polskiego ma w sobie, że to właśnie jego do tych ról wybierają?

A to musi mieć "coś polskiego"? W ogóle, co masz na myśli? Jest coś charakterystycznego w byciu Polakiem, że może go udawać tylko ktoś posiadający to "coś"?

Vince zawsze kojarzy się pozytywnie, taki swojak więc ja nie mam zastrzeżeń.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Czy ja wiem... Skoro Idris Elba mógł zagrać Janka, to czemu nie dać takiej szansy L. Jacksonowi? :)

Odpowiedz
Cholera wie jak będzie wyglądał typowy polak za tych sto lat ;)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon