Trailery filmowe.
Cytat:ja i tak będę zaliczał Agnieszkę Holland do tych najlepszych polskich reżyserów, którzy jednak coś osiągnęli

Jeżeli mierzyć osiągnięcia epą, to nic nie osiągnęła - podobnie jak 99.9% polskich reżyserów :)

Odpowiedz
Gdzie 00.1% to Władysław Pasikowski :)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
(12-07-2013, 14:40)Mental napisał(a):
Cytat:ja i tak będę zaliczał Agnieszkę Holland do tych najlepszych polskich reżyserów, którzy jednak coś osiągnęli

Jeżeli mierzyć osiągnięcia epą, to nic nie osiągnęła - podobnie jak 99.9% polskich reżyserów :)

Holland zrobiła kilka dobrych filmów, ale faktycznie epy w Tajemniczym Ogrodzie ciężko szukać :)

www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz

Właśnie pojawił się w sklepiku, pierwsze o tym filmie słyszę, a zapowiada się ciekawie. Ktoś widział może?
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Widzielismy zwiastun, ktory byl tutaj pare stron temu i wystarczy. Broda Travolty do dzis sni mi sie po nocach.

Odpowiedz
a Crov znowu o swoich snach erotycznych ;)

Odpowiedz

:)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Widzę, że Ruthy z Siódmego nieba się wyrobiła. ;)

Odpowiedz
To SyFy to jest taka druga Telewizja Puls?
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz

Wojownicy tęczy - czas trwania 4 h 36 min. Produkcja prosto z Tajwanu 2011. Moze ktos widzial :)?

Odpowiedz
Podobno kiepskie :)

Odpowiedz
nuda

to też- takie se
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NAq6vubHdCg#at=31

Odpowiedz
Jedno z tegorocznych must see. Obsada rewelacyjna.

Odpowiedz
Kiepsko brzmi przemieszanie tylu znanych utworów w jednym zwiastunie, ale film zapowiada się fajnie.

Odpowiedz
Nie mam zastrzeżeń, ale ta muzyka pasuje faktycznie jak pięść do nosa. Generalnie z McQueenem mam tak: "Głód" mi się podobał, "Wtyd" mi się nie podobał. Tutaj jednak średnio interesuje mnie temat, który będzie raczej trudny do nie zjebania.

Odpowiedz
Spielberg nakręcił remake Django?! Mam nadzieję, ze to tylko wina zwiastuna, ale wygląda to zaskakująco nijako. Nadal czekam, głównie ze względu na obsadę.

Odpowiedz
12 Years A Widmo.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Dla mnie to wyglada meh. I tylko obsada mnie interesuje. Wyglada jak "And the Oscar for blackest movie this year goes to..." i nagroda wręczona przez Miszel Obame.

Odpowiedz
Wczoraj przed Pacific Rim puścili ten trailer - wrzucam go tylko dlatego, że ktoś może nie wiedzieć jakie gówno się zapowiada:

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon