Trailery filmowe.
THIS IS JAPAN! Jakieś to dziwne. Ja myślałem, że to będzie jakaś poważna historia samurajska.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Plus dla filmu za Rinko Kikuchi, oraz Kou Shibasaki, ktora w koncu pojawi sie w Hollywoodzkim filmie - miala byc w Kill Billu, ale nie pasowaly terminy. Sliczna jest <ok> Rick "Zombie Boy" Genest jako assassin? Slaby pomysl jak dla mnie.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Wygląda to jak miks, niech się zastanowię, wszystkiego?! Czego tam nie ma, na rany Neo! Mega kiczowate, mega tandetne, ale spodziewam się potężnego guilty pleasure. No i w końcu kino zauważyło Zombie Boya.

Odpowiedz
Ten Zombie Boy to chyba najbardziej odrzucający element tego trailera. Po kiego wała go wsadzili tam gościa, który pasuje jedynie do pierwszych stron pudelka peel?

Odpowiedz
Koncept tego filmu jest tak B-klasowy oraz pozbawiony wszelkiego ładu i składu, że im więcej niepasujących rzeczy się tam znajdzie, tym lepiej :P

Odpowiedz
225 mln dolarów budżetu? Szykuje się kolejna wielka klapa w boksofisie.

Ja tam wolę to:
http://www.traileraddict.com/trailer/a-single-shot/feature-trailer

Odpowiedz
no no, trzeba dodać do wishlisty :)

Odpowiedz
300 Samurai Last Keanu Reeves? Wygląda na bzdurę, ale fajną. Może obejrzę na kompie. CGI-miasto brzydkie.

Odpowiedz
KTO BY POMYSLAL, ZE BRYAN CRANSTON TAK DOBRZE MOZE GRAC BANDZIORA. ;)

Ale poziom kameleoństwa tego gościa jest niesamowity. Patrzę i w ogole nie widzę Heisenberga.

Odpowiedz
Ja tam go zaraz miałem przed oczami jak padła wiadoma kwestia :P.

Odpowiedz
Szkoda, że sam trailer nie zapowiada nic nadzwyczajnego :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Cranston jest ewidentnie bardzo otwartym gościem, nawet występem w straight-to-dvd nie pogardzi.

Odpowiedz
Pewnie chciał trochę odsapnąć, po tym jak w ostatnich dwóch latach wystąpił łącznie w 11 filmach.

Odpowiedz
Pieprzony leń.

Odpowiedz
W sumie tak.

Powinien brać przykład z Danny'ego Trejo. Albo Madsena.

Odpowiedz
Powinien w jeszcze jednym serialu grać główną rolę, a nie się opierdzielać.

;)

Odpowiedz
Ale summa summarum z tego wszystkiego w czym grał ze dwie pozycje są warte uwagi, a i w nich nie powala. Gdyby nie BB uznałbym faceta pewnie za typowego wyrobnika drugoplanowego.
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
Cytat:Gdyby nie BB uznałbym faceta pewnie za typowego wyrobnika drugoplanowego.
Ale powiedzmy sobie szczerze - większość gwiazd topowych seriali tak kończy. Weźmy chociażby Jona Hamma, Michaela C. Halla, czy nawet Michaela Chiklisa.

Odpowiedz
Wrzucam tutaj, jakby nie było zwiastun.
Zachęcił mnie, a 1:35 wymiata :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mcKvjVsYILw[/youtube]

Odpowiedz
Nowy film Stillera. Po raz pierwszy zdarzyło mi się widzieć w kinie trailer (przed Wolverinem), którego jeszcze nie było w sieci, zdaje się że dzisiaj miał premierę. Bardzo fajnie się to zapowiada.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon