Trailery filmowe.
Najpierw Filth, potem The Wolf of Wall Street, a teraz kolejny cholernie dobry zwiastun do American Hustle. I to z Zeppelinami w podkładzie, którzy wbrew wcześniejszym tradycjom nieźle się ostatnio rozkręcają soundtrackowo.

Odpowiedz
Dobra obsada i temat, ale zwiastun gromkopierdny:

Odpowiedz
My body is ready.

Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Moze idiocieje na starosc, a moze butelczyna Chianti zrobila swoje, ale usmialem sie jak glupi na tym trailerze <ok>
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Jesteś starym alkoholikiem, ale zwiastun momentami rzeczywiście niezły.:)

Odpowiedz
Przyłączam się do pochwał. Oby tylko to nie były wszystkie zabawne sceny z całego filmu :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Kutwa, głupie jak cholera i zamiast Borata mamy tutaj starego dziadka, ale nawet fajne :)

Odpowiedz
Dziadek to jeden z najlepszych elementów "Jackass", trailer naprawdę spoko, tak więc czekam.

Odpowiedz
Może idiocieje na starość i jestem starym alkoholikiem, ale zupełnie mnie nie rozbawił zwiastun. Nawet gdy zdalem sobie sprawe, ze to niby taki Borat. Meh.

Odpowiedz
No właśnie, jakie "real people" i "real reactions"? Ale przyznaję, że obsypywanie banknotami mnie dobiło. Jeśli nie pokazali najlepszych scen to chętnie obejrzę. Chociaż zanim obejrzę, nie będę wiedział, czy w zwiastunie było najlepsze, więc pewnie i tak obejrzę.

Odpowiedz
Rzucanie pieniędzmi - leżę.

Odpowiedz
Akcja z wyborami małej zdziry jest zajebista, ciekawe czy mały pójdzie na całość i poświeci siusiakiem tej bandzie pederastów :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
(31-07-2013, 22:57)Jakuzzi napisał(a): Dobra obsada i temat, ale zwiastun gromkopierdny:

Temat nie jest gromkopierdny, nic tez w zwiastunie nie wskazuje by tak było i w gotowym filmie. Zresztą czekam, historia tego Sealsa to temat na zajebisty film.

Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
(01-08-2013, 11:22)Crov napisał(a): zupełnie mnie nie rozbawił zwiastun. Nawet gdy zdalem sobie sprawe, ze to niby taki Borat. Meh.

Nawet dziad strzelajacy dolcami? Crov,
twoj komediowy gust jest jak moja pyda, slaby i smierdzacy ;)

Borat jest bardzo dobry, Bruno ssie, a dziadyga, mam nadzieje, bedzie przynajmniej niezly.

PropJoe, oczywistym jest, ze wiekszosc musiala zostac wyeryserowana (przeciez to nie spontany), ale reakcje ludzi beda prawdziwe i oto przeciez chodzi.

Przy okazji, ten dzieciak jest ZAJEBISTY - wyczucie, komediowy timing, skupienie (motyw z tortem).
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Bucho, wiem, wiem. Po prostu ciężko mi uwierzyć w 100% spontaniczne reakcje w sytuacji, w której ludzie wiedzą, że są nagrywanie itd. Ale nieważne, chciałem tylko wkleić tego gifa.

[Obrazek: tumblr_mqtkylVTFF1rvw0t5o3_400.gif]

Odpowiedz
(01-08-2013, 12:34)PropJoe napisał(a): Bucho, wiem, wiem. Po prostu ciężko mi uwierzyć w 100% spontaniczne reakcje w sytuacji, w której ludzie wiedzą, że są nagrywanie itd.

Who cares? To nic innego jak pewna konwencja, która - jak pokazał Borat - pewnemu typowi komedii służy. W rzeczywistości nie ma tutaj pewnie ani grama spontana.

Odpowiedz
Nowy film od Vincenzo Nataliego (twórcy "The Cube", "Cypher" oraz "Istoty")

Najlepszy film 2021: Titane
Najlepszy film 2020: Pewnego razu w Hollywood
Najlepszy film 2019: Parasite
Najlepszy film 2018: Suspiria

Odpowiedz
(01-08-2013, 12:17)Bucho napisał(a):
(01-08-2013, 11:22)Crov napisał(a): zupełnie mnie nie rozbawił zwiastun. Nawet gdy zdalem sobie sprawe, ze to niby taki Borat. Meh.

Nawet dziad strzelajacy dolcami? Crov,
twoj komediowy gust jest jak moja pyda, slaby i smierdzacy ;)
No, to było ok. Bo reszta to tylko lekko bardziej wyuzdana (?) scena z LITTLE MISS SUNSHINE. Nie jara mnie, a już tym bardziej, gdy ktoś próbuje mi to sprzedać jako prawdziwe reakcje. Nie lubię, gdy nie pytam, a ktoś usilnie próbuje mi wmówić, że to, co widzę to prawdziwe historie, prawdziwe reakcje, czy prawdziwe piersi. W kazdym z trzech przypadków liczy się dla mnie przyjemność z obcowania, a nie to czy to takie prawdziwe. Prawdziwe historie z prawdziwymi reakcjami są zwykle kurewsko nieszczere, a nieszczera komedia, która udaje szczerą może spierdalać na drzewo.

Odpowiedz
Ale przesadzasz :) jasne, czesc reakcji jest tez wyrezyserowana i podrasowana przez odpowiedni montaz, ale nie robmy dramatu. swoja droga, myslalem, ze to Jakuz wyskoczy z LMS :)

Odpowiedz
Nowy Natali zapowiada się strasznie kiepsko. Żal, że ten facet zrobił "Cube" i "Cyphera", a skończył na czymś takim.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon