Trailery filmowe.
"This ends tonight" - który to już raz słyszę?
Połączenie "Underworldu" z "Legionem". Wygląda jak kupa i pewnie będzie kupą. Pójdę do kina jeśli na RT będzie miał co najmniej 28%;)

Odpowiedz
Poczułem się jak w 2003.

Odpowiedz
Jednym z moich marzeń jest by być za kulisami tego typu filmu przez całą jego produkcję. Począwszy od tego jak scenarzysta przedstawia swój gówniany projekt producentom, a skończywszy na obserwowaniu reakcji wszystkich obecnych na zamkniętym pokazie dla studia.

Odpowiedz
Nie dotrwałem nawet do końca zwiastuna.

Odpowiedz
(04-10-2013, 20:26)Crash napisał(a): Połączenie "Underworldu" z "Legionem". Wygląda jak kupa i pewnie będzie kupą. Pójdę do kina jeśli na RT będzie miał co najmniej 28%;)
A ja do kina nie pójdę, obejrzę z alternatywnego źródła jak nie będę miał nic innego do roboty (głownie dla Yvonne, reszta mi wisi).

Odpowiedz
(04-10-2013, 20:00)Phil napisał(a): ALE WIELKA KUPA

Tylko i wyłącznie żerowaniem jest to na popularności oryginału. I mam w dupie, że to na podstawie jakiegoś komiksu. Potwór Frankensteina jako superbohater walczący z archaniołami, w obronie ludzkości?

Shit w stylu Van Helsinga.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
http://dai.ly/x15k0bo

Jest moc.

(mirror: http://www.dejavurl.com/trailer/Godzilla-2014-Teaser )

Odpowiedz
Szkoda, że nie ma wideo. :P

Odpowiedz
Szybcy są skubani... W ogóle to umyka mi po kiego robią teaser, skoro nie chcą, żeby go ludzie zobaczyli... A nie ma się czego wstydzić - nie będę podawał nowych linków, bo i tak zaraz nie będą działać pewnie, ale polecam wygooglować Godzilla teaser 2014 i wyniki po datach sortować najlepiej :P

Odpowiedz
(04-10-2013, 10:16)Crash napisał(a): Trailer nie jest zły

Trailer jest tragiczny, bo pokazuje, że nie dostaniemy Jacka Ryana, tylko kolejnego akcjonera podpiętego pod to nazwisko. Jakkolwiek film z Benem A. słabował względem poprzedników, tak nie można mu odebrać tego, że zachował ducha postaci Ryana. A tutaj mamy kolejną reinkarnację Bourne'a. Nie mówiąc już o tym, że mam wrażenie, iż trailer sprzedał mi wszystkie twisty i zaskoczeń nie będzie, więc generalnie zieeeeew. Nie wiem co Branaghowi odpierdala na starość, ale powinien przestać.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Teaser Godzilli bardzo fajny. Jest szansa na najlepszy film o Godzilli (co w sumie trudne nie będzie, bo tylko pierwszy film był udany).
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz

ROTFL

Odpowiedz
Kojarzy mi się ze zbuntowanym Anakinem który użył Mocy na Padme. To źle.

Odpowiedz
Trailer prosto Z Pieca:

http://www.traileraddict.com/trailer/out-of-the-furnace/feature-trailer

Odpowiedz
Carrie - klip

Kuźwa to będzie kolejny film o nastolatkach (tu-jednej akurat) z mocami?
Coś jak ta kupa od Harlina? W oryginale to było raczej niekontrolowane przekleństwo a nie machanie sobie łapkami jak magik i przesuwanie przedmiotów.

A tak w ogóle, skoro jest klip to był już trailer pełny? Chyba mi umknął.

EDIT - rzeczywiście już wyszedł.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Zakładam, że to taki wirusowy marketing "Carrie", to dam tutaj, chociaż to na pewno nie jest idealny dział:

"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
Hm, a w ogóle zwróciliście uwagę, że niby mamy październik, a poza "Carrie" to za bardzo nie widzę, żadnych horrorów na ten halloweenowy sezon?:/
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Jest Wałęsa, Ambassada i Nic Wielkiego. Będzie dość strasznie.

Odpowiedz
Dwa mocarne trailery do filmów The Starving Games i Avalanche Sharks

Odpowiedz
(08-10-2013, 22:00)Gambit napisał(a):

Noooooo! Why!!!!!! Not again!!! Obejrzałem cały trailer i już wiem, że dziś nie zasnę.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon