Trailery filmowe.
Nowy Eastwood:

Odpowiedz
Francuzi odświeżają swoją klasykę.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Mam nadzieję, że będzie to coś więcej niż "ten film kręcony na przestrzeni 12 lat" albo inaczej, mam nadzieję, że Linklater wykorzystał potencjał do maksimum. Bo sam w sobie zwiastun wygląda tak sobie. No, ale za trylogie Before... ma gość kredyt zaufania. Plus hype spory.

Odpowiedz
Recenzje poki co mowia, ze film jest conajmniej dobry.

Odpowiedz
No wiem, chociaż nie wiedziałem, że aż tak dobre. Zwiastun jednak zrobił na mnie mniejsze wrażenie niż bym sobie tego życzył, ale akurat w tym przypadku nie ma to większego znaczenia. No dobra, trochę się jednak obawiam, że będzie zbyt łzawo/tandetnie. Ale i tak ścisły top oczekiwań na ten rok.

Odpowiedz
Tu masz recenzje ze Slashfilmu, razem z reakcją wideo:

http://www.slashfilm.com/boyhood-is-a-remarkable-cinematic-achievement-sundance-2014-review-video-blog/

Odpowiedz
Cytat:1870s America. Mads Mikkelsen plays John, a former soldier and immigrant from Scandinavia who has come to the American West in search of a new life for him, his wife and child. When settler John kills his family’s murderer, he unleashes the fury of notorious gang leader Delarue (Jeffrey Dean Morgan). Betrayed by his corrupt and cowardly community, the peaceful pioneer must turn vengeful hunter, slay the outlaws, and cleanse the town’s black heart.

Odpowiedz
Wholy shit, Eric Cantona będzie się strzelał :D To trzeba zobaczyć.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Taka ciekawostka, ja chyba się nie skuszę:

Odpowiedz
Pewne rzeczy powinny powstawać wyłącznie jako anime... wróć: japońskie produkcje powinny powstawać wyłącznie jako anime.
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
The Salvation - Mads Mikkelsen wyrywa chwasty. Ten schemat westernu nigdy mi się nie znudzi.

Odpowiedz
Ale muzy pod trailer gorzej dobrać nie mogli. No i info o oficjalnej selekcji w Cannes jest cokolwiek martwiace.

Odpowiedz
Jak pójdą złe recki, to znak, że film zajebisty - taki urok Cannes, trzeba na opak wszystko czytać :)

Odpowiedz

Odpowiedz
Dajcie mi znać kiedy Mellissa McCarthy przestanie grać. Może wtedy znów zacznę oglądać komedie.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Dłuższy trailer, ale dalej nieśmieszny:

/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
"Teda" nie przebije z pewnością. A że "Ted" był w ciul przeciętny...

Odpowiedz

Scenariusz faceta od Before the devil knows you're dead. Czuć.

Odpowiedz
Coś o wikingach, raczej nie dla dzieci:

Z ryjów w obsadzie kojarzę tylko Ryana Kwantena, nazwisko reżysera raczej nie jest gwarantem ale daje temu obrazowi szansę. Brakuje takiego nawalania się po górach, które może zastąpić nawalanie się po lasach ;)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Trudno to nazwać prawdziwą zapowiedzą, ale używając geekowskiego języka w obsadzie jest Faora i Tywin to jestem zainteresowany ;)

/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon