Trailery filmowe.
Paddington odrzucił mnie głupotą pierwszego trailera, w którym rozwala łazienkę i je brudy z uszu. I oczywiście dubbing chujowy. Podziękować.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Masakra, Depp już dawno stracił kontakt z bazą, wiadomo. Typ chyba nie widzi w czym, a raczej co gra. Już nigdy nie wyjdzie ze szufladki aktorskiego dziwadła. Jak powiedział kiedyś znany polski wieszcz: Kończ karierę, wstydu oszczędź.

Jak tak paczee, to w oscarowych przewidywaniach będzie to jeden z faworytów. Jeszcze te techniczne kategorie rozumiem, ale te najważniejsze? Już nie.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Czy te wszystkie aktorskie baśniowe Disneye muszą wyglądać tak samo? Przecież to się prezentuje jak zlepka scen z "Alicji", "Oza" i "Jolieficent"- wizualne meh. Z drugiej strony Marshall ma na koncie "Chicago", więc może koniec, końców nawet niezły musical z tego wyjdzie.

W Polsce prawie dwa miechy po całym świecie- w walentynki. LOL.

Odpowiedz
Akurat Depp nie wydaje się tutaj jakoś specjalnie pajacować. Ogółem meh - do dziś nie znalazłem czasu na "Maleficent" i "Oza", więc i to pewnie obejrzę "może kiedyś".

Odpowiedz
Nie wygląda to jakoś tragicznie (poza wspomnianą generyczną CGI scenografią), ale Marshall do tej pory spieprzył wszystko czego się dotknął, więc...
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz

Wygląda nieźle, tylko szkoda, że ten zwiastun tak dużo pokazuje.

Odpowiedz

Jestem ciekaw, czy jest to tak dobre jak mówią amerykańskie recenzje. Lubię Pellegrino, a w trailerze jest fajna muzyczka, więc pewnie dam szansę.

Odpowiedz
W sumie nikt nie wrzucał, więc ja wrzucę:

Plus plakat od razu:

[Obrazek: yyqiq1t1_nf0wo3.jpg]

Odpowiedz
Chyba przez role Ed Wooda i Jacka Sparrowa, będę zawsze czuł sympatię do Deppa, więc aż przykro mi patrzeć jak facet spuszcza swoją karierę w kiblu...

Odpowiedz
Ja sam bardziej się martwię, kiedy Ewana McGregora w czymś naprawdę ciekawym widziałem :(
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
O McGregora się nie martwię, natomiast fakt, że Paul Bettany już 3 raz zbratał się z Deppem jest niepokojący. Najpierw "Turysta", potem "Transcendencja", a teraz to - nie wróżę nic dobrego.

Odpowiedz
Paltrow na tym plakacie wygląda jakby ktoś jej złamał szczenę i gęba opuchła. :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Wideo 
Aha czyli w dzisiejszych czasach, aby opowiedzieć w formie filmowej o najpotężniejszym handlarzu Kokainą na Świecie trzeba ją przedstawić tylko i wyłącznie z perspektywy młodego surfera z Igrzysk Śmierci... Cóż za marnotrawstwo znakomitego materiału... Escobar przewraca się w kokainowym grobie...

Odpowiedz

Ale to będzie złe. Jeff Bridges i Julianne Moore w obsadzie, dlaczego to robicie? :(

Odpowiedz
Amerykańskie nastolatki + podróże w czasie. Stylistyka przypominająca "Kroniki" Josha Tranka.

Plakacik:

[Obrazek: 10802082_666190910163817_744748785569720...e=551477DE]

Told you I'm never going back...
filmweb

Odpowiedz
Totalna zrzynka z "Welcome to Yesterday" ;)

A serio, to poprzedni tytul bardziej mi sie podobał. I ma kozak kawałek w starym zwiastunie.

Odpowiedz
Kopciuszek, czyli kolejna bajka w wersji aktorskiej. Na plus Cate Blanchett oraz Hayley Atwell, na minus reszta.

Odpowiedz
(06-11-2014, 12:05)Grievous napisał(a): Czy te wszystkie aktorskie baśniowe Disneye muszą wyglądać tak samo? Przecież to się prezentuje jak zlepka scen z "Alicji", "Oza" i "Jolieficent"- wizualne meh. Z drugiej strony Marshall ma na koncie "Chicago", więc może koniec, końców nawet niezły musical z tego wyjdzie.

W Polsce prawie dwa miechy po całym świecie- w walentynki. LOL.

Co? A już się nastawiałem na święta.

Przy okazji - teaser clip do Popeye'a:

Nawet przystojny Popeye z włosami, no i bez fajki? C'mon, nie o takiego Popeye'a walczyłem. No i głos za mało "grounchy". Choć czytałem, że ten głos to wersja robocza, zanim Carrey nagra wszystko.

Chciałbym ujrzeć jak Olive jęcząc o pomoc nieświadomie pokonuje wrogów. Jak w odcinku "I Yam What I Yam" :).

A jako koniec dla Bluta (bo to on pewnie będzie głównym złym) dałbym zakucie go w dyby i przymusowe karmienie go szpinakiem, którego nienawidzi.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon