Trailery filmowe.
niem a takiego czegos jak nowe seagal, stiwen zawsze jest taki sam ;]

A single pussy hair can pull a battleship through the desert

Odpowiedz
I've been a fat man. I've been a very fat man most of my life.

Dobry film, sa kultowe teksty.

Odpowiedz
Ale trzeba oddac Stiwenowi, ze nie pierdoli sie w tancu :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz

- I'm Rich.
- Me too.

:D

Odpowiedz
Dziwne, czuję się zmęczony już samym trailerem, ale dla Wiig...?

Odpowiedz

To też wygląda całkiem oryginalne i zabawnie - zwłaszcza jak na film Sandlera.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Cytat:Ale trzeba oddac Stiwenowi, ze nie pierdoli sie w tancu :)

Patronem mojego rodzinnego miasta jest do huja wacława JP2. Żena na maksa, wiem. Proponowałem Stiwena, a te cebulaki nawet nie wiedziały, co to za madafaker.

Odpowiedz
Mental napisał(a):Nowy Seagal szukający odkupienia:

A tu nowy Van Damme szukający nerki:

http://www.youtube.com/watch?v=0Ynsh_gLA2Y&feature=youtu.be

Dobry motyw z biblią :)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Dźwięk zle zgrany. Dialogi są gdzieś w dali.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Kurde, patrzac po filmach Van Damme'a, Seagala czy nawet Lundgrena tak mysle, ze moze czas do nich napiasc czy nie trzeba im czegos wyrezyserowac. Wyraznie nie szukaja utalentowanych profesjonalistów do tej roboty.

Odpowiedz
Ja mogę przekazać po 500 zeta na ich honorarium. Ale to nie tyczy Lundgerna bo go nie znam. Co innego Lundgren. ;)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Ja mogę zapewnić catering na planie, tylko w zamian chcę być statystą zabawiającym się z jakąś laseczką w scenie w burdelu.

Odpowiedz
Ja mógłbym pomóc, ale z myślą, że zostanę potem umieszczony w napisach końcowych. Ale nie jako darczyńca, ale osoba pracująca na planie.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Nie no na wolontariat nie ma miejsca. Jak ktoś pracuje za darmo to jest to kurwa podejrzane. Chyba że prostytucja. ;)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Nowe sajfaj z Reynoldsem i Kingsleyem

We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Wyglada dobrze - tylko PG13 szkoda.

Odpowiedz
Wygląda jak "World War Z", ale zamiast zombiaków mamy wściekłych Azjatów. Coś czuję, że to będzie mój kandydat na guilty pleasure tego roku;)

Odpowiedz
Self/less, jeden z tych filmow, ktorych jeszcze nie widzialem, a juz czuje, ze znam historie na pamiec. wyglada jak polaczenie The Island, Limitless (imprezy, dziewczyny, crack - naprawde dziadek nagle zacznie zachowywac sie jak mlodzik, bo wyglad, really?) i ostatnich esefow z Brucem (minus Looper). Typowa bezpieczna mielizna z ogranym juz do zemdlenia designem swiata. Bezpieczne 5-6/10
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Wszystko spoko (pewnie ocena tez sie niestety sprawdzi), ale serio dziwi Cie, ze samotny dziadek bogacz po dostaniu przystojnego, młodego ciała nagle imprezuje i dyma? :P

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon