Trailery filmowe.

I believe in Night;)
Wygląda przednio, choć nie jestem przekonany stylistyką na found footage.

Odpowiedz
eeeeee, nie - Night i ja tu się rozstaniemy zdaje się (choć w sumie od Happening nie widziałem nic jego z wiadomych względów).
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Ostatnia dobra rzecz od Nighta to Unbreakable.

Odpowiedz
Swoja droga, to chyba jego najlepszy film.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Tęcza 
(24-04-2015, 09:02)Jakuzzi napisał(a): Ostatnia dobra rzecz od Nighta to Unbreakable.

Bluźnisz. Ale wybaczam Ci, bo robisz to nieświadomie.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Wow, to wygląda nawet gorzej niż te wszystkie taśmówki kręcone za 1000 dolców. Masakra.

Odpowiedz
(25-04-2015, 02:41)Mierzwiak napisał(a): Wow, to wygląda nawet gorzej niż te wszystkie taśmówki kręcone za 1000 dolców. Masakra.

i tak wygląda lepiej od większości szajsu z cyfry :P

found footage is boooring, Szamasamalamayan już się brzytwy łapie.

Odpowiedz
Nie mówiłem o jakości obrazu :)

Odpowiedz
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
pLywa juz w zatoczce.. ot sztampowy akcyjniak, szkoda tonego ale skumał sie z dolphem i zaczyna z nim fylmy kręcic
na + sceny walki pomiedzy tonym a dolphem w których widac różnice w warunkach fizycznych przekładająca sie nato ze mogłby złapac tonego i "złamać go o kolano".
A single pussy hair can pull a battleship through the desert

Odpowiedz
Ktoś wrzucił do miksera Van Helsinga, Underworld, Constantine'a, Diesela z kijem w tyłku i Caine'a lunatykującego swoją każdą rolę z ostatnich lat. Ta da!

Odpowiedz
No co ty Caine to mistrz, przecież Lolan go kocha. :P Lawrence ci przypomni.
A tak w ogóle to oszukano mnie, wcześniej pokazywali foty Vina z mega brodą a tutaj film zapowiada się na osadzony w teraźniejszości i jego nudna łysą czachą. Broda mogła chociaż zamieść...
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Trailer 3 "San Andreas":

CGI wygląda jak żywcem wzięte z "2012".

Odpowiedz
Nie, CGI jest lepsze, no i wygląda na to, że zagłada planety nie będzie pokazana w formie przejażdżki kolejką górską (reakcje aktorów podczas ucieczki limuzyną przed walącym się LA autentycznie kręcono chyba w lunaparku). Praktycznie każda scena, niektóre nawet ujęcia za bardzo pachną "już to gdzieś widziałem", ale i tak się przejdę.

Odpowiedz
Walić rozwałkę, idę dla Carli <3

Odpowiedz
CGI jest zdecydowanie lepsze od 2012, ale myslalem, ze takie filmy nie maja juz prawa bytu.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz

Wygląda wspaniale, ale zwiastun ogladalem bez dzwieku.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Jup, wyglada dobrze. Podoba mi sie, spoko glowny bohater i klimat horroru/komedii w stylu 80s

Tutaj natomiast wielkie meh!

Odpowiedz
Nowy komedia z Peggiem, pachnie trochę E/B Wszechmogący, ale może być niezłe :)

Odpowiedz
Nie "nowa komedia z Peggiem", tylko powrót Monty Pythona.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon