Trailery filmowe.

Odpowiedz
ROTFL - Emma wymiata, must see
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz

Odpowiedz
Nienawidzę tej pandy (zwłaszcza w polskim dubbingu). Mam nadzieję, że będzie klapa.
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
Film ma swoj temat, zapraszam do niego.

Odpowiedz

Meh. Oryginał jest znakomity i idealnie równoważy thriller z historią miłosną, a do tego mówi sporo o pokręconej historii Argentyny. Remake jest przesadnie melodramatyczny, z brzydką Roberts, zimną Kidman i spoko Ejioforem. Do tego w ogóle nie widać, że akcja dzieje się na dwóch planach czasowych. Pierwotny pomysł, aby akcję remake'u przenieść do Irlandii i wplątać we wszystko IRA był dużo lepszy, od generica, jaki dostajemy tutaj.

Odpowiedz
Teaserowa zapowiedź Miłości Gaspara Noé

http://fdb.pl/wiadomosci/21694-18-teaserowa-zapowiedz-milosci-gaspara-noe
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Nie wiedziałem, że w ogóle coś takiego powstało. Ale widać kombinują na wiele sposobów, aby ciągle pojawiały się kolejne części Rocky'ego:

/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Nie wygląda jakoś źle, ale motyw naciagany jak guma w chińskich gaciach. Chętnie obejrzę dla Sly'a.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Nie podoba mi się sam pomysł spin-offu (kolejne odcinanie kuponów od Rocky'ego) ale sam trailer spoko. Bardzo w klimacie Rocky Balboa. Obejrzę jak usłyszę, że środku jest training montage z motywem Billa Contiego.

Szkoda, że zmieniono aktorkę grającą żonę Apollo.

Odpowiedz
to trzecia pani creed ...
A single pussy hair can pull a battleship through the desert

Odpowiedz
Dobrze wyglada. Jordan jest spoko, Stallone jako Rocky ciagle daje rade, wiec czekam.

Odpowiedz
O co chodzi z motywem  ( jak to Clint brzydko mawiał ) asfaltów na kładach i motorach podczas treningu  ??:P

Odpowiedz

And the Oscar Goes To...

Odpowiedz
Cofam wszystko co powiedziałem o Fassbenderze.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
(01-07-2015, 17:52)Pelivaron napisał(a): And the Oscar Goes To...

Heh, a więc to nie będzie dobry rok dla Leo..

No i szkoda, że jednak nie reżyserował tego Fincher. W jego rękach film miałby zdecydowanie większe pierdolnięcie.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Fajnie to wygląda, ale boję się trochę wizualnego efekciarstwa Boyla, do którego zawsze miałem słabość, ale po Trance przestałem wierzyć w jego zdrowy rozsądek. Może to kwestia montażu zwiastuna.

Odpowiedz
Nieźle się to prezentuje. Fassbender faktycznie chyba pozamiata. Mimo, że nie jestem zbytnim entuzjastą The Social Network, to też bym widział zdecydowanie Finchera jako reżysera tutaj, skoro już w ogóle wziął się za tego typu kino. Nie ma wątpliwości, że to jest inny poziom zupełnie, niż to coś z Kutcherem.

Swoją drogą zwiastun jest strasznie nierówny w kwestii jakości obrazu. Niektóre ujęcia ok, a czasami spadki ostrości albo bardzo mocne ziarno.
.

Odpowiedz
(01-07-2015, 20:12)zombie001 napisał(a):
(01-07-2015, 17:52)Pelivaron napisał(a): And the Oscar Goes To...

Heh, a więc to nie będzie dobry rok dla Leo..

No i szkoda, że jednak nie reżyserował tego Fincher. W jego rękach film miałby zdecydowanie większe pierdolnięcie.

Ale to by było smutne i ironiczne. Leosiowi statuetkę za film Inarritu zgarnia aktor, który zagrał jego rolę, którą on sam odrzucił.

Zapłakałby się podczas oglądania gali. On, i ja.

Odpowiedz
Kurczę.. rzeczywiście. Zupełnie zapomniałem o tym, że Leo był również kandydatem do roli Jobsa xD
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon