Trailery filmowe.
(28-11-2015, 15:38)shamar napisał(a):
(18-11-2015, 17:59)Grievous napisał(a): Czy tylko mi się podobał "I, Robot"? :(

"I, Robot" był dobry tylko miał... za duży budżet. Gdyby było więcej ograniczeń, mnie wizualnych fajerwerków może bardziej skupiliby się na historii. "Knowing" nie jest złe, tak do połowy, niestety dalej można to uznać za... nieformalną kontynuację "Dark City" :)

"Bogowie" wyglądają jak kolejne "Starcie Tytanów".

Nie sądziłem, że się zgodzę z shamarem, ale myślę bardzo podobnie. A Central Intelligence z The Rockiem bardzo fajnie wygląda :)

Odpowiedz
Cytat:"Bogowie" wyglądają jak kolejne "Starcie Tytanów".

Starcie Tytanów przez większość czasu wyglądało dobrze.

Odpowiedz

[Obrazek: giphy.gif]

Reżyserem i scenarzystą jest William Monahan, ziomek od Infiltracji.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Wygląda jak podkręcona wersja "The Gift" Edgertona. Szkoda, że Isaacowi nie partneruje jakiś lepszy aktor.

Odpowiedz

Wygląda przednio.

Odpowiedz
Piekno. Shane Black jak zwykle w formie. TOP 3 najbardziej wyczekiwanych filmow 2016!

Odpowiedz
+ Jill z Leftovers 

Odpowiedz
Jest dobrze, ale zamiast Crowe'a wolalbym Mela :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
W mordę, ale to było dobre. Black w zajebistej formie, chociaż dziwnie patrzy się na Crowe'a w takim filmie, oczywiście dorzucam do najbardziej wyczekiwanych premier 2016 roku.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Crowe z tym bebzonem w scenach akcji wygląda przekomicznie.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Ale wypas! Niech się wypchają Snydery i inne bajery, czekam na to.
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
Trailer Mojave, alez ja nie lubie takiego kina, ciagle ten sam schemat, te same rozwiazania. W ogole idea, zeby caly film opieral sie po raz kolejny na jakims swirze, ktory lazi i truje dupe, jest dla mnie swiadectwem absolutnego lenistwa. Plusik taki, ze chociaz maja tu giwery, co jest takze minusem, bo film powinien sie zakonczyc w momencie gdy Isaac wchodzi im do chaty - ze srutu po zebrach i niech policja przyjedzie zeskrobac scierwo z podlogi.

Motyw stalkingu powinien byc tym pobocznym, gdzies wpiety w fabule, cos jak Rychu Gere w Internal Affairs, ktory w pewnym momencie probuje wywracac zycie Garcii do gory nogami. Tutaj dla mnie jeden wielki MEH!
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
O rzesz fuck , ale Russel Crow się roztył :D Wygląda jak jeden wielki Whooper :D

Odpowiedz
Wygląda zabawnie. Chętnie obejrzę, fanem Shane'a Blacka nie jestem, ale to co pokazali zapowiada się krwawo i przyjemnie.

Odpowiedz
"Kiss Kiss..." to jeden z moich ulubionych filmów i wielki comeback Downeya Jr. "Iron Man 3" też był ok. Shane daje radę, ten nowy film musi być wypas :)
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
Aha... czyli taka kontynuacja - taniocha? Prosto na VH... wróć. Prosto do internetu?

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Wystarczy spojrzeć na podtytuł, aby domyślić się, że nikt się przy tym projekcie za bardzo nie wysilał.

Odpowiedz

Oj, jak ja bym chciał żeby tym filmem wrócił dawny Spielberg. Teaser wygląda bardzo fajnie, czekam co z tego wyjdzie.

Odpowiedz
Serio? Gdyby nie nazwisko Spielberga, to bym ziewnął, machnął ręką i zapomniał po 5 minutach że coś takiego ma wyjść. Po całkiem udanym "Bridge of Spies", byłem ciekaw jego następnego projektu... no cóż... już nie jestem. Chociaż fajnie że powraca do bardziej rozrywkowych rejonów.

Odpowiedz
Spielberg to Spielberg, plus lubię dzieła Roalda Dahla, a więc czemu nie obejrzeć sobie takiej bajki. Ja jestem na tak.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon