Trailery filmowe.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
6 postów wyżej.

Odpowiedz
bialy strzela, latino kule nosi

Odpowiedz
Komu tu kibicować? Biednym imigrantom, którzy w poszukiwaniu lepszego życia uciekają z Meksyku, czy białemu mordercy głosującemu na Donalda Trumpa, który strzela do rodzin z dziećmi i szczuje ich psem? Dlaczego Hollywood musi stawiać człowieka przed tak trudnym wyborem?

Odpowiedz
(15-12-2015, 22:49)nawrocki napisał(a):

Zastanawiałem się co mnie tak przyciąga w tym standardowym w sumie, happy-feely zwiastunie i chyba już wiem. Fryzura i stylówa Jackmana :) W Chappie też mnie łowił na mulleta.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
(02-01-2015, 12:14)Gemini napisał(a): Było? Nie było? Nie wiem, wklejam. Zacne podsumowanie roku 2014.
(szkoda tylko, że przy niektórych tytułach lepsze są te pojedyńcze fragmenty niż cały film)

swoją drogą może warto by wydzielić wątek? albo przenieść gdzieś - tylko gdzie?
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz

Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz

WTF?!
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Cloverfield 2, czyli Project Monster 2:

Odpowiedz
Wow, nieźle się kamuflowali z tym sequelem. Nawet na IMDb ten film miał stronę z innym tytułem, ale tą samą obsadą i bardzo ekonomicznym opisem fabuły, który nawet w 1% nie sugerował, że mamy do czynienia z kontynuacją Cloverfielda.

A sam trailer okej, ciekawe co z tego wyjdzie. No i fajnie, że dali sobie spokój ze stylistyką found footage. A Goodman w obsadzie to zawsze +1 do oceny.

Odpowiedz
Film powstał w tajemnicy. Na pewno sprawdzę dla całkiem fajnej obsady :)

Odpowiedz

nowy film gościa od Blue Ruin

Odpowiedz
10 Cloverfield Lane

Odpuszczenie sobie stylistyki shitty footage- najlepsza decyzja w sprawie sequela EVER.

Odpowiedz
Akurat w pierwszym Cloverfield ta stylistyka sprawdziła się świetnie, ale fakt, że nie było potrzeby ciągnąć tego dalej w tej konwencji.

Odpowiedz
Ja po 15 minutach mam dosyć. Jedna sekwencja? Spoko. To z teasera świetnie można by wmontować w "klasyczny" film:

Ale żeby całość kręcić w ten sposób? Dajcie spokój...

Odpowiedz
(15-01-2016, 10:39)nawrocki napisał(a): Wow, nieźle się kamuflowali z tym sequelem. Nawet na IMDb ten film miał stronę z innym tytułem, ale tą samą obsadą i bardzo ekonomicznym opisem fabuły, który nawet w 1% nie sugerował, że mamy do czynienia z kontynuacją Cloverfielda.
Poki co nie ma żadnej pewności, ze to sequel Cloverfield. Niektore doniesienia zdaja sie sugerowac, ze "Cloverfield" jest tylko takim szyldem, pod którym Bad Robot wypuszcza dziwniejsze projekty. Cos jakby to był po prostu kolejny odcincek "Twilight Zone".

https://twitter.com/DrewAtHitFix/status/687881056389758976

Odpowiedz
Też niedawno doczytałem, że to ma być bardziej "duchowy spadkobierca", aniżeli pełnoprawny sequel. Ale byłoby fajnie, jakby akcja działa się w świecie zniszczonym przez potwory z jedynki.

Tak czy inaczej, jestem zaciekawiony.

Odpowiedz
Dziwny trailer, w sumie oprócz tytułu nie ma żadnych podstaw by sądzić, ze to jest jednak sequel Cloverfielda.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
To JEST sequel Cloverfield, zapamiętajcie sobie moje słowa.

Inna sprawa, będą to grali w IMAX, to będzie efektowne widowisko przynajmniej w trzecim akcie. Widział ktoś by w IMAX grali film o ludziach siedzących w schronie przez 90 minut?

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon