Trailery filmowe.
Nieźle to ukrywali.

Przyjemny tiserek, Projekt: Monster mi się podobał (chyba najbardziej ze wszystkich filmów found footage), kontynuacja ma jak widać dużo fajniejszą obsadę i od samego początku będzie wnosić coś nowego. Na pewno obejrzę.

Odpowiedz

Oo, a cio to? Dopiero przy okazji tego trailera się dowiedziałem o tym filmie. Vince Vaughn w kolejnej po Detektywie dosyć nietypowej dla sieci roli.

Term Life opowie o człowieku poszukiwanym przez skorumpowanych policjantów, mafię i płatnych zabójców, którzy obwiniają go za śmierć syna znanego gangstera. Teraz na ich celowniku znalazła się również córka uciekiniera.

W obsadzie także między innymi Hailee Steinfeld, Jonathan Banks i Jordi Molla.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Że co!? :D

Odpowiedz
lubie Key & Peele, ale to wygląda na straszny zakalec. Głupie i nieśmieszne. To już trailer słabych Sąsiadów był zabawniejszych, choć szykuje się kolejna mało śmieszna kupa.

Odpowiedz
Będzie piekno. I uroczy kotek. Mrau.

Odpowiedz
Jeżeli dadzą cameo prawdziwego Kijanu film ma u mnie z miejsca 10/10.
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
Kot chyba nie jest CGI, a więc to już na plus. :)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Zapowiada się film w duchu najlepszych dokonań tego duetu, więc czekam i to bardzo.

Odpowiedz
no takiego Keanu biorę w ciemno ;)
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
Pelivaron napisał(a):Dopiero przy okazji tego trailera się dowiedziałem o tym filmie.

Vaughn, Banks, Paxton i Whigham w jednym filmie? I do tego Steinfeld, która we wszystkich dotychczasowych rolach super mi się podobała? Nie mam pytań.

Odpowiedz
(23-01-2016, 12:44)Juby napisał(a): lubie Key & Peele, ale to wygląda na straszny zakalec. Głupie i nieśmieszne. To już trailer słabych Sąsiadów był zabawniejszych, choć szykuje się kolejna mało śmieszna kupa.
Nie wiem kim są ci ludzie ale ten trailer dał mi raka. Z wielu powodów.

Term Life z kolei wygląda jak (nie)zamierzona parodia od stacji Lifetime.

Odpowiedz
Rimejk filmu, sprzed 14 lat, który wygląda gorzej niż film sprzed 14 lat i przy okazji - jak wtórna kopia. Oryginał był dosyć klimatyczny - tu zapowiada się zbędna kupa...

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Rimejkują filmy Eliego Rotha.

Czas umierać.

Odpowiedz
Nie. On sam się zrimejkował. hahaha

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Boyka is back!
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Zamiast nakręcić jeden a porządny film z nim to tłuką te rumuńsko-bułgarskie kaszany taśmowo.
I wydaje mi się, że on już pokazał wszystko, co mógł pokazać.

Odpowiedz

Odpowiedz
CGI-trailers:

/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Zapowiada się ciekawie, ale ja po prostu lubię filmy o muzykach z tamtego okresu.

http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon