Trailery filmowe.

Minuta dziewięć - zaskoczyło mnie to, bardzo.

Odpowiedz
Lol, te ujecie z Polski takie z dupy

Odpowiedz
Wszystko się zgadza. Gross mówi w Chameryce, że Polacy zabili więcej Żydów niż Niemców, jakaś dziennikarzyna z Biełsatu podobne słowa również tamże, w wywiadach. GW, Foxweeki itp. krzyczą o brunatnej fali, faszyzmie a wręcz odradzającym się w Polsce (SIC!) nazizmie.

Tylko patrzeć jak zaczną powstawać filmy, gdzie za wybuch II WŚ będzie odpowiadać Polska a za Holocaust głównie Polacy. No bo wiemy - jak lewactwo gada - to się mogło udać tylko w Polsce bo Polacy najbardziej nienawidzili Żydów.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Ja słyszałem, że w filmie "Imperium" jest twist, po którym wszyscy wychodzą z kina:

Odpowiedz
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Nie przepadam za musicalami, ale to wyglada świetnie:

Odpowiedz
W przeciwieństwie do BFG Spielberga to wygląda naprawdę dobrze (choć technicznie w niektórych momentach wypada...średnio) i z chęcią sprawdzę co tam Bayona wysmażył:

Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz

Odpowiedz
Zapowiada się tak, jak można było przewidywać. Na gówno... Za to widać, ze chcą się ścigać w debilizmach z serią "Szybkich"

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Odpowiedz
Nowy film Wingarda okazał sie byc sequelem Blair Witch Project:

Odpowiedz
Ale odgrzewany kotlet... i po siedemnastu latach found footage już tak się przejadło, że ten seans może być bardzo żenujący. Jak już wracają do tej klimatycznej historii, to czemu nie sięgnęli bardziej do gier? Film osadzony w niedalekiej przeszłości, posępne miasteczko na obrzeżach cywilizacji, a nie sam las, mogłoby być spoko :D

Odpowiedz
Film ma dobre opinie poki co, a Wingard to ciekawy rezyser. Ja moze nawet siegne po film, choc to nie moja dzialka w ogole.

Odpowiedz
Cytat: Film osadzony w niedalekiej przeszłości, posępne miasteczko na obrzeżach cywilizacji, a nie sam las, mogłoby być spoko :D
Prawie jak Witch, tylko tam zamiast posępnego miasteczka jest posępna farma z rodzinką i czarownicą w lesie obok :)

Odpowiedz
Sequel (?) Kickboxera z Van Dammem i Bautistą, pewnie straight-to-DVD

Hey, give me another cookie

Odpowiedz
What's that?

/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Król Artur w nieco innej wersji =/

Tak, napiszę to - podoba mi się niemal wszystko co tam pokazano (poza oczojebnym CGI), ale tak, też wiem, jestem tego świadom... film prawdopodobnie będzie ssał.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Cytat:Król Artur w nieco innej wersji =/
W bardzo innej, komediowo-przygodowej powiedziałbym nawet, coś jak Sherlock z Downey'em. Jestem zaintrygowany, ale nie czuję jakiegoś szczególnego parcia, bo nawet w tak krótkim materiale upchnięto tam w cholerę rzeczy, ze słoniami na czele...

Odpowiedz
Wygląda jak typowa sraka zgrai producentów, którzy chcą mieć w swoim filmie WSZYSTKO.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon