Trailery filmowe.
No właśnie i w sumie tak jesteśmy bombardowani dzisiaj tymi trailerami i najgorsze jest to, że wszystkie dla mnie wyglądają źle... Straszne i smutne...
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Ti West postanowił chyba odpocząć od horrorów i nakręcił western. Wygląda spoko - Hawke daje radę, Travolta zaskakująco też. Fabularnie nic nowego, ale znając Westa będzie krwawo, z wzorcowo budowanym napięciem.

Odpowiedz

Odpowiedz
Ej, to może być naprawdę fajne, a nawet jeśli nie to już widać że dla McAvoya będzie warto obejrzeć.

Odpowiedz
Zaraz zaraz, przypadkiem DiCaprio nie miał grać w czymś podobnym ?? Facecie  - mordercy o rozdwojonych osobowościach ??

Odpowiedz
Ostatni film Siamalamalama był świetny więc ja tam jestem dobrej myśli. Może nawet w kinie obejrzę.
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
Uwaga, można dostać raka :D

Matt Damon wygląda co najmniej komicznie w tej stylówie :D
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Coś usunęli więc ponawiam z innego źródła :)

To się nazywa CGI fest!
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Myślałem, że to będzie taki poważny film o Wielkim Murze, który ma make China great again. A tutaj jednak podchodzi to w niebezpieczne regiony sam nie wiem czego? Plus co tam robią osoby nieazjatyckie?
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Tak jak uwielbiam Matta, tak nie rozumiem czemu poszedł do chińskiego filmu, który wygląda jak komputerowa kupa, a on sam fatalnie w długich włosach. :(

Odpowiedz

Jamie Dornan and Cillian Murphy. So, must see.

Odpowiedz
(28-07-2016, 23:31)Juby napisał(a): Tak jak uwielbiam Matta, tak nie rozumiem czemu poszedł do chińskiego filmu, który wygląda jak komputerowa kupa, a on sam fatalnie w długich włosach. :(

For money :) nie trawie go jeszcze bardziej

Odpowiedz
Bo wszyscy inni grają charytatywnie, wyłącznie z artystyczntch pobudek. Gimme a fucking break.

Film wygląda na totalne gówno, już sam trailer męczy schematami i nudzi pozbawioną grama oryginalności, mechaniczną wizją i padkudnymi wizualiami. Będzie masakryczna klapa w USA i pewnie hicior w Chinach.

Odpowiedz
(29-07-2016, 13:18)Pelivaron napisał(a):

Jamie Dornan and Cillian Murphy. So, must see.

Było ze dwa razy.

Meg Ryan jako reżyser

Odpowiedz
Niby niskobudżetowy crap, wyglądajacy jak film z lat 80 (w czym pomaga denna jakość zwiastuna) ale...

Czy oni nawet dzieci nie mogą zostawić w spokoju, tylko wpychają je w jakieś debilizmy o ratowaniu świata, kopaniu tyłków i ogóle napierd...nia się już od urodzenia?
Do kogo takie gówno jest kierowane? Do dzieci?

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Odpowiedz
Shamar, przypomina mi się "Looney Tunes znowu w akcji" i scena z posiedzenia zarządu studia filmowego. "To świetna producentka! Zrobiła "Zabójczą broń brzdąców"! Wreszcie "Zabójcza broń", na którą mogę zabrać swoje wnuki!"

Odpowiedz
Dobre, dobre. I jakże celne.

Co do tego powyższego okazuje się, ze to już któryś film serii. A pierwszy był chyba w latach 90tych :|
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Odpowiedz
Film animowany ze Zjednoczonych Emiratów Arabskich. Wygląda interesująco:

#istandbydaenerys

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon