Trailery filmowe.
Malick skończył się dla mnie na Days of Heaven, ten filmik skończy u mnie jak jego dwa ostatnie których tytułów nie pamiętam - włączę sobie , wycisze dźwięk i zarzucę jakiś ambiencik jako tło.
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
ale wiecie, że to dokument? czy po prostu trzeba popierdolić, bo Malick?
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Ta kosmogoniczna część Drzewa życia zrobiła na mnie olbrzymie wrażenie (sam film zresztą też mi się podobał). Nie, że to jakieś przemądre, że Malick odkrywa przede mną prawdę objawioną, bo tak nie jest. Ale te kadry wraz z muzyką (Preisner!) olśniewają pod względem czysto estetycznym - Ja i piękno wszechświata - więc jestem za! Voyage of Time na pewno też nie zawiedzie pod tym względem i może to nawet lepiej, że tym razem nie dostaniemy dodatkowo fabuły.

Odpowiedz
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Wygląda jak jakiś gówniany fan film z gównianym aktorstwem:)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
A skąd to się nagle wzięło? Uwielbiam pierwszy The Ring, ale to wygląda po prostu źle i tanio.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Nie wierzę że to powstało. Nie dziwi mnie natomiast, że wygląda tak tragicznie - włącznie z kopią sceny z wyciąganiem włosów z gardła.

Odpowiedz
Znowu będzie odliczanie dni, kolejne nasilające się "objawy" zbliżającej się śmierci aż do finału z przyjściem Samary, tym razem zamiast z kineskopu z bajecznego TV UHD w pięknym HDR!

Pierwszy Ring, remake, mimo bycia filmem mniej subtelnym niż oryginał, rozumiał, że w tej historii nie chodzi o efekciarstwo. Tutaj nie dostrzegam nic poza tym.

Odpowiedz
Ha ha ha ha...

Ktoś był wziął "taśmę Samary", zrobił ripa i wrzucił w neta - GENIALNE! Seeeeduuujeee torenta, umieszcza na hostach, wstawia na P2M i zrzuca swą klątwę na 100 tysięcy osób. Potęga interneta!

Już wolę obejrzeć japońskie "Sadako vs Kayako". Przynajmniej może być zabawnie.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
W dodatku cały trailer po kolei pokazuje co się będzie działo w poszczególnym dniu. Nie daję okejki. 
Cigarettes and coffee, man. That's a combination.

Odpowiedz
Toteż wyłączyłem go po "dzień drugi", przeczuwając do czego ten zwiastun zmierza.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Ring$ - This time it's War!

Widziałem tylko pierwszą część i widzę, że nie warto sięgać po kolejne. Słabiutki trailer. Nie dość, że zdradza wszystko, to jeszcze pokazuje, że ten horror w ogóle nie będzie straszny.

Odpowiedz
Rosyjska odpowiedź na Marvele, DC itd. i oczywiście nie mogło zabraknąć niedźwiedzia:

/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Odpowiedz
(25-08-2016, 14:56)Lawrence napisał(a): Rosyjska odpowiedź na Marvele, DC itd. i oczywiście nie mogło zabraknąć niedźwiedzia:

Wygląda na to, że DC spadnie na trzecią pozycję :D
For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Odpowiedz
Może ktoś jeszcze się łudził na "powrót do 1 ligi" bo Cage grywał w filmach średnich i kiepskich ale nie TRAGICZNYCH ale to...

Odpowiedz
Jasne, że grywał w tragicznych. Ot chociażby taki Left Behind. Jeden z najgorszych o ile nie najgorszy film jaki widziałem, zresztą całe 2% na rotten tomatoes mówi samo za siebie.

Odpowiedz
Ja po obejrzeniu trailera mam wrażenie, że obejrzałem cały film, więc o ile nie pojawią się entuzjastyczne recenzje (w co wątpię) to jest mało prawdopodobne, żebym sięgną po ten film.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
The Raid 3 tylko z innym tytułem :)

www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon