Trailery filmowe.
http://filmyfantastyczne.pl/rankingi/filmy-sf-z-2016-roku-ktorych-nie-bylo-w-polskich-kinach#smartpost
Cigarettes and coffee, man. That's a combination.

Odpowiedz
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Kiedy Chastain zmieni agenta? Przecież ona się marnuje w takich pierdołach.

Odpowiedz

Wygląda... intrygująco, muszę powiedzieć.

Odpowiedz

Film o Obamie od Netfliksa.

Cytat:Jesienią 1981 roku Barack Obama, dla przyjaciół "Barry", przybywa do Nowego Jorku, aby rozpocząć studia na Uniwersytecie Columbia. W nękanym przestępczością i trawionym rasowymi uprzedzeniami środowisku Barry stara się znaleźć własne miejsce, jednocześnie próbując utrzymać coraz bardziej napięte relacje z pochodzącą z Kansas matką, praktycznie obcym mu ojcem oraz koleżankami i kolegami z uczelni.

Odpowiedz
Śmiechłem...Skąd oni mają kasę na takie pierdoły.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Netflix podobno ma 3 miliardy dolarów długu ;)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
(22-11-2016, 14:08)SonnyCrockett napisał(a): Śmiechłem...Skąd oni mają kasę na takie pierdoły.
Przeciez to samograj. Budżet nie za duży, bo obyczajówka, a Obama to przeciez uwielbiany przez masy prezydent, wiec ma szanse zarobic.

Odpowiedz
(17-11-2016, 21:20)raven.second napisał(a): Wygląda... intrygująco, muszę powiedzieć.
Film podobno słabiutki i broni się tylko rolą Morgana.

Odpowiedz
(17-11-2016, 20:18)nawrocki napisał(a): Kiedy Chastain zmieni agenta? Przecież ona się marnuje w takich pierdołach.

Nie no. Lepiej, żeby grywała w jakichś gównianych ekranizacjach gównianych komiksów. W ogóle aktorzy nie marnują się grając jakiś pajaców w przebraniach z pelerynami, srających ogniem.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Zapomniałem, że świat filmu dzieli się na blockbustery i ckliwe dramaty.

Odpowiedz
Dzieli się na dobre, złe i średnie filmy.

EDIT - wyjaśnij dlaczego akurat ten film NA FAKTACH zaliczasz do pierdół?
Bo pokazuje prawdziwa historię? Bo znów o Żydach? Czy może zły bo... pokazuje Polaków (prawdopodobnie) w bardzo dobrym świetle?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(22-11-2016, 15:30)Crov napisał(a):
(22-11-2016, 14:08)SonnyCrockett napisał(a): Śmiechłem...Skąd oni mają kasę na takie pierdoły.
Przeciez to samograj. Budżet nie za duży, bo obyczajówka, a Obama to przeciez uwielbiany przez masy prezydent, wiec ma szanse zarobic.

Na masach mogę się nie znać, zawsze byłem słaby z fizyki. :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Nowy film Seana Penna z DeNiro

Wygląda bardzo sympatycznie.

Odpowiedz
Ja bym chętniej zobaczył młodość Obamy na Hawajach gdy palił tony zielska i, w przeciwieństwie do Clintona, zaciągał się :)

Odpowiedz
Tommy Wiseau i Greg Sestero powracają przed kamerę z nowym i tym razem chyba poważnym filmem:

Hm, a tak w ogóle"how is your sex life"?
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Odpowiedz
Szykuje się fajna rzeżnia od utalentowanych ludzi, czekam. :)

Odpowiedz
Belko Experiment może być fajne, pomijając CGI tak słabe, że oczy bolą, chociaż zastanawiam się czy wyjdzie to poza zwykłą jatkę bo prymitywne zabijanie samo w sobie jakoś średnio mnie kręci.

Mumia też może być dobra, bo i czemu by nie, ale trudno tu dostrzec coś specjalnie ciekawego już na etapie pomysłu wyjściowego. Kolejny klasyk odświeżony na blockbusterową modłę? Jakie to oryginalne.

Odpowiedz

Lubię filmy o snajperach, tutaj sceneria jest całkiem zachęcająca. A tutaj jeszcze pomysł, że mała ściana będzie decydowała o życiu i śmierci (no raczej życiu głównego bohatera, ale mniejsza) jest wg mnie ok :) Na pewno zerknę.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon