Trailery filmowe.

Zastanawiałem się czy ten trailer mógłby być jeszcze bardziej nieśmieszny i nie, nie mógłby. Szkoda że Goldie wraca w takim gównie, wygląda jakby bardzo nie chciała tam być.

Odpowiedz
Przywołałem Goldie z emerytury - ostatnio się zastanawiałem co tam u niej słychać a tu bang, tydzień później to ;)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Kilka dni temu dziwiłem się, że ktoś jeszcze kręci reklamy z gatunku "ten produkt jest tak dobry, że dam się za niego pobić". Dzisiaj dziwie się, że ktoś jeszcze kręci komedie z gagami z gatunku "Piję, piję. Jem, jem. O jejku, fuj, niedobre. Wypluwam. Aaaaa, oplułaś mnie. Fuuuuj!" ;)
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz

Rak. Nie wierzę, że ten film powstaje. Nie wierzę w to. Obejrzałem tę minutę i się fizycznie źle czuję.

Odpowiedz
Ej! Strasznie podoba mi się samoświadomość tego teasera. Ton wypowiedzi postaci dokładnie reprezentuje moją ekscytację tą produkcją, a postać pojawiająca się na końcu idealnie podkreśla z czym mamy do czynienia.

Geniusz.

Odpowiedz
Zaraz.
To jest film o "przygodach" emotikonek???
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
Chyba tak. Coś takiego znalazłem:
Cytat:The storyline will involve the main characters (presumably the Emoji themselves) leaving Emoji Valley for the broader world of their phone’s homescreen, where they discover that they can enter the other worlds that exist within each individual app.

Odpowiedz
Daję im trzy dni na oświadczenie, że to tylko taki żart. Błagam.

Odpowiedz
Przesadzacie, głupsze filmy w historii powstawały.

Odpowiedz
Mierzwiak, niestety zapowiadali ten film już od dawna, więc jeśli to żart, to strasznie długo każą nam czekać na puentę :)

Odpowiedz
Wideo ma wiecej łapek w dół niż lapek w góre. Seksizm znow atakuje Sony!

Odpowiedz
To Sony robi? Ależ to studio samo się orze od jakiegos czasu...
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
Za Wiki: Sony Pictures Animation, a dystrybutorem jest Columbia (ktorej wlascicielem jest Sony).

No nic dziwnego, Rothman jest tam przeciez szefem. A wszyscy chyba pamietaja Foxa za jego czasów. Brrr...

Odpowiedz
Seksizm to jedno, ale ja tu węszę karygodny rasizm wobec żółtych.

Odpowiedz

Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Jeden z najbardziej oczekiwanych przeze mnie filmów 2016 roku, który premierę miał kilka dni temu , więc może szybko ukaże się jakaś dobra wersja. Wiem tylko tyle że film jest w wersji od 12 lat i od 18, ale trailer bije i deklasuje serial Wikingowie (tak na marginesie podobno na drugim planie Deląg co mnie nie dziwi, bo już od jakiegoś czasu postanowił grać w Rosji i robi za naszego Gerarda Depardieu). Nawet jak film okaże się kiepski to wizualnie zapowiada się dobrze (gdyby tak nasz Wiedźmin choć w połowie wyglądał tak jak ten trailer) .

Odpowiedz
Przez sekundę myślałem, że Gibson cichaczem nakręcił w końcu tę epę o wikingach, a tutaj jakieś ruskie wypociny :P

Ale nie wygląda źle (chociaż CGI okropne). Jak ktoś obczai to niech da znać czy warto się za to zabierać i czy przypadkiem jakąś propagandówką nie wali :P

Odpowiedz
W sumie najlepszy trailer jest co widziałem w grudniu 2015 roku (to nie pomyłka), ale premierę ogłoszono w Rosji na 29 grudnia 2016.
Udało mi się znaleźć najlepszy trailer.

Odpowiedz

Kanadyjsko-francuski film animowany. O dziwo, w USA trafia do kin tydzień przed premiera w Polsce. Czyli nie tak tragicznie.
A film zapowiada się dobrze. OK, to generyczna animka o potędze marzeń, ale w porównaniu z tymi gównami od Kino Świat to wygląda wybitnie i może wybiorę się z córką znajomego. A i tak będę miał bekę z tego, iż bohaterce po zobaczeniu "Czarnego Łabędzia" odechciałoby marzeń o balecie :).  

Odpowiedz
Nowość z Benem Kingsleyem, Hopkinsem oraz Nicholasem Hoult i Felicity Jones. Nie dziwię się Hopkinsowi bo od dawna gra dla kasy co sam przyznał ale Kingsleya w takich produkcjach wciąż dziwnie mi się ogląda. Wygląda jak kolejna część Szybkich i wściekłych:-) Wcale nie dziwię się że lepsze rzeczy się od kilku lat kręci w telewizji. Zresztą najlepsze role ostatnie Hopkinsa to Westworld, ale też The Dresser/Garderobiany z Ianem McKellenem, który powstał w BBC jak się nie mylę.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon