Trailery filmowe.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
No to mamy pierwszą komedię o 9/11. Co? To nie komedia? O....

Odpowiedz
Nowy film Fabrice'a Du Welza wreszcie ujrzy światło dzienne - 4 sierpnia pojawi się na Netflixie.

Odpowiedz
(22-07-2017, 14:29)Mierzwiak napisał(a): No to mamy pierwszą komedię o 9/11. Co? To nie komedia? O....

O dżizas, ale rak. "Based on actual events" yhmhmhmhm
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Urocze, pomyslowe, kreatywne:

Pomysl wysjciowy bardzo spoko, ale to chyba tyle:

Sam nie wiem, jakos nie widze tutaj materialu na serial:

No chyba, ze uda
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Łooo, nowy Clooney. :) Wygląda fajnie i nawet Matt pasuje do tego przestylizowanego świata.

Ale moment na rowerku w końcówce zwiastuna... nie wiem, nie wiem... chyba przekombinowane. 
What a bunch of a-holes.
---
KARTUNSY.PL - kreskówki, anime, bajki, animacja 
W wolnych chwilach -  copywriting

Odpowiedz
W trailerze zwróciłam uwage tylko na piosenkę, raczej mnie nie zainteresował, ale chociaż jest Julianne

Odpowiedz
Sam nie wiem, coś mi w tej coenowskiej zgrywie zaczęło przeszkadzać. Albo to jednak ich słabsza forma, albo zmiana moich upodobań, bo np. farsę z Arizona Junior wspominam o wiele lepiej niż ich obecne poczucie humoru. Idealny balans osiągnęli w latach 90-tych, teraz są już tylko przebłyski których George chyba nie zapewni.

Odpowiedz
Call Me By Your Name. Jeden z obecnych faworytów oscarowego rozdania.
https://trailer-track.com/2017/08/01/luca-guadagninos-call-me-by-your-name-launches-first-trailer/

Odpowiedz
Nieszczególnie ciekawie wygląda, na szczęście nie tak źle jak np. "Moonlight", oceny widze są wysokie, w sumie chyba najmocniejszy kandydat po tych 7 miesiącach (acz "Dunkierka", "Detroit" też nie są bez szans).

Odpowiedz
Wygląda jak absolutnie zwyczajny "sandacz" który zostanie wyciągnięty za uszy do miana fenomenu kultury. Coś mi to przypomina... :) Poza tym nie mogę jakoś pozbyć się skojarzeń z twórczością Zacha Braffa, zapewne przez piosenkę w tle. Nazwiska reżysera i scenarzysty wskazują, że to raczej słaby trop jeśli chodzi o cały film.

Odpowiedz
(01-08-2017, 18:12)Szaman napisał(a): Call Me By Your Name. Jeden z obecnych faworytów oscarowego rozdania.
https://trailer-track.com/2017/08/01/luca-guadagninos-call-me-by-your-name-launches-first-trailer/

Film mnie zupełnie nie interesuje ale jeśli coś dostanie w sezonie Oscarowym to może w końcu klątwa Armiego zostanie przełamana :)

Odpowiedz
(02-08-2017, 06:26)harlequinade napisał(a): Film mnie zupełnie nie interesuje ale jeśli coś dostanie w sezonie Oscarowym to może w końcu klątwa Armiego zostanie przełamana :)

Co to za klątwa?

Odpowiedz
Film Netflixa o którym dowiedziałem sie stosunkowo nie dawno, a zapowiada się ciekawy temat, sam film już jest otoczony licznymi kontrowersjami. "First They Killed My Father" premiera we wrześniu, film debiutuje w Toronto

Sam zwiastun jest dobry, klimatyczny, czytam w internecie, że wielu uważa go za pretendenta do Oscarów, zobaczymy, na pewno w dzień premiery zobacze.

Odpowiedz
(02-08-2017, 11:47)majczos napisał(a):
(02-08-2017, 06:26)harlequinade napisał(a): Film mnie zupełnie nie interesuje ale jeśli coś dostanie w sezonie Oscarowym to może w końcu klątwa Armiego zostanie przełamana :)

Co to za klątwa?

Czego ten człowiek nie dotknie to flop. Ostatnio ten cały film Parkera, który poległ z kretesem i w dodatku skandal był no i Man from UNCLE nawet na sequel nie zarobił

Odpowiedz
(02-08-2017, 16:32)harlequinade napisał(a): Czego ten człowiek nie dotknie to flop. Ostatnio ten cały film Parkera, który poległ z kretesem i w dodatku skandal był no i Man from UNCLE nawet na sequel nie zarobił

A szkoda, bo aktor porządny i charyzmę ma. Sequel TMfUNCLE obejrzałabym z chęcią. Mam nadzieję, że jak się wreszcie Armie wybije to sobie wytwórnia o tym filmie przypomni.

Odpowiedz
(02-08-2017, 21:20)majczos napisał(a):
(02-08-2017, 16:32)harlequinade napisał(a): Czego ten człowiek nie dotknie to flop. Ostatnio ten cały film Parkera, który poległ z kretesem i w dodatku skandal był no i Man from UNCLE nawet na sequel nie zarobił

A szkoda, bo aktor porządny i charyzmę ma. Sequel TMfUNCLE obejrzałabym z chęcią. Mam nadzieję, że jak się wreszcie Armie wybije to sobie wytwórnia o tym filmie przypomni.

Tak, tak aktor jak najbardziej dobry i UNCLE był na prawdę spoko filmem. Także oby z tego nowego coś wyszło bo facet zasługuje na hity a nie za każdym razem ma pecha.

Odpowiedz
Nie najgorszy. Zapowiada się trochę bardziej oryginalnie niż większość trzaskanych hurtowo biografii. Chyba głównie dlatego, że postawiono nacisk na relacje ojca z synem. Przynajmniej tak mi się wydaje. Jestem lekko zainteresowany.

We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Pomysł na ten film zaczą mnie nudzić, następnie irytować by w końcu po prostu zdechnąć już w połowie trailera, jak pomyślę o tym w wersji 80-90-minutowej...

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon