Trailery filmowe.
Nie moge stąd na twittera zajrzec i zalinkować ale właśnie pojawił się fajny zwiastun Death of Stalin

Odpowiedz
Fanów Kosinskiego nie ma, temat jak dla Berga, ale zapowiada się ciekawie.
loading podpis...

Odpowiedz
Można się zrzygać od nadmiaru słodyczy:

Odpowiedz
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz

Buscemi jako Beria Chruszczow?
Isaacs jako Żukow?
Palin jako Mołotow?
Czekam :)
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
Buscemi gra podobno Chruszczowa nie Berię.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Racja, racja :)
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
A nad wszystkim pieczę sprawuje człowiek od najlepszych komedii politycznych. Nie mogę się doczekać!

Odpowiedz
(17-08-2017, 12:12)Dr Stra ngelove napisał(a):

Buscemi jako Beria Chruszczow?
Isaacs jako Żukow?
Palin jako Mołotow?
Czekam :)

Ciekawe kiedy nasz cudowny kraj to dostanie... :/ Moje kochane In the Loop to chyby nigdy to nie miało premiery

Odpowiedz
Ruscy zrobili film o Wikingach, a Mel dalej nic.

Odpowiedz
Ekranizacja książkowej kontynuacji legendarnego Last Detail - Ostatniego Zadania z Nicholsonem i Quaidem. Szkoda że Jack jest na emeryturze a Quaidowi odbiła palma bo to mogłoby być coś naprawdę pięknego. Na razie ze względu na nową obsadę nie czuje nic do tych postaci.Wyglądem i zachowaniem nie mają po tej zajawce nic wspólnego z pierwszą częścią. Jednak jakaś cząstka mnie wieży że to może się udać bo obsada oprócz grubeusza przednia >>

Odpowiedz
Nicholson nie jest na emeryturze, ma w planach kolejną rolę.

Odpowiedz
Nowa komedia z Arnim, którego chce zabić grupa retard-assasynów. Na początku słabuje, ale...potem jakoś mi się to spodobało :) Plus scena z granatem i ruskimi - heheszki :)

Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Co za gówno :P Marnowanie resztek formy i godności Arniego.

Odpowiedz
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz

Odpowiedz
Wrzucał ktoś?

Widać, że jazdy dotyczące demonów bohatera pewnie wielu przysłonią najwyraźniej kozacką postać i całkiem bezkompromisowe pokazanie przemocy, bo nawet po Cannes widziałem narzekania, że niektóre sceny artsy-fartsy, ale ja się jaram. Bo Phoenix, bo Greenwood (ktoś wie, czy ta muza z trailera to jakiś znany kawałek czy to może być jego?), bo wygląda ładnie, bo dobrze wspominam We Need to Talk About Kevin.

Odpowiedz

Odpowiedz
Mało pokazano, ale wydaje mi się, że może być Waltz wreszcie dobrze wykorzystany. Damon też wypadł w tym krótkim fragmencie na dyskotece bardzo sympatycznie, a oczywiście Matta nie trawię :) Nie jestem wielkim fanem Payne'a (Spadkobiercy byli wręcz rozczarowaniem, Sideways nie zrobiło na mnie dużego wrażenia), ale ten koncept jest na tyle dziwny i głupi, że film chętnie obejrzę.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon