Trailery filmowe.
Lol. Tam gra moja koleżanka, ktora jest troche po 30tce. Gra uczennice. Niezły komplement przy castingu ;)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Zwiastun zwiastuna :)

We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz

Odpowiedz
Po co? No i Lily James jako młoda Streep? Serio?

Odpowiedz
Kurde, przecież jej własna córka byłaby idealna ;)

Odpowiedz

O matko....ta muzyka jest tak fatalnie podłożona, że aż z trudem oglądało się trailer, choć sam film wygląda bardzo porządnie i jestem w stanie zaufać recenzjom i opiniom, że to najlepszy film Scotta od lat. Sądzę, że dostarczy nam też znacznie ciekawsze kino niż Spielberg i Eastwood (porównując stare, żywe legendy kina które niestety ostatnio raczej się już wypalają).
No i Plummer>>>>>>Kevin, choć wątpię w rolę godną nagród.

Odpowiedz
(23-12-2017, 23:46)Kuba napisał(a): zaufać recenzją i opinią
[Obrazek: giphy.gif]

recenzjom
opiniom

Odpowiedz
Fakt, sorry i dzięki za zwrócenie uwagi.

Odpowiedz
WTF? Widze, że rimejk

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Rimejk czego?

Odpowiedz
Myślałem, że tego ale...

http://www.filmweb.pl/film/Mamusia+i+tatu%C5%9B-2008-474731

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Sony myśli że Slender Man jeszcze jest na czasie. No cóż. Wygląda dokładnie tak dennie jak się spodziewałem, i o co chodzi z tymi wszystkimi ujęciami zerżniętymi z Ringu?

EDIT:

LOOOOOOOL nie wierzę że ktoś chce to sprzedać jako poważny film.

Odpowiedz
Jako trailerową ciekawostkę powiem, że wczoraj w Cinema City, przed The Big Sick poleciał trailer (a właściwie teaser, czy jakiś spot tv, bo bardzo krótki) All the Money in the World z... Kevinem Spacey :)

Odpowiedz
Widziałem to. Również wczoraj i również przed tym filmem
.

Odpowiedz
Całkiem fajnie to wygląda, lubie takie wariacje hitmanowe:

Zapowiedziano R-kę, seks, juchę i tak dalej, a reżyseruje Frances Lawrence. Czekam.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
No dobra, za długo mnie korciło - czy Lawrence miała jakąś operację albo się ulała? Z filmu na film wygląda coraz słabiej, a to przecież młoda siksa jeszcze.
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Pomysł bardzo ciekawy, do tego świetna obsada, ale...ten trailer kompletnie po mnie spłynął. Pierwszy teaser był znacznie bardziej klimatyczny i interesujący. Szkoda, że ostatecznie Fincher tego nie wyreżyserował bo w jego rękach byłoby to istne cudo a Lawrence...no taki sobie reżyser, żaden tragiczny twórca, ale również żaden wirtuoz.
Ale nadal chętnie zobacze.

Odpowiedz
A Constantine to taki dobrze nakręcony film był, że aż się dziwie, że z Lawrence'a nic większego nie wyrosło

Odpowiedz
Po co? Nie wiem...

Odpowiedz

Ellen Page to w sumie spoko aktorka, ale z jej karierą coś poszło nie tak.

___

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon