Trailery filmowe.
Rzadko się zdarza bym był zainteresowany horrorem, a tu proszę. Co prawda ujęcie z namiotem przywołało traumatyczne wspomnienia z ostatniego Blair Witch, ale już cała reszta wygląda mega ciekawie i klimatycznie.

Odpowiedz
Co by było, gdyby za Heat wziął się Roland Emmerich? :D

Skisłem 3 razy oglądając ten zwiastun. 4 ostatnie filmy Roba Cohena to 4 autentyczne żenady, a to nie zapowiada się wcale lepiej.

Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Ale... ale... Maggie Grace nie gra w złych filmach :(

Odpowiedz
Kurde, koncept to fajny samograj, szkoda, że film wygląda dennie.

Odpowiedz
To byłoby świetne, gdyby w ogóle nie pokazywało scen z kataklizmem, a wszystko działoby się na zasadzie "2 gangi spotykają się w jednym banku i walczą o przetrwanie, a na zewnątrz panuje rozpierdziel związany z huraganem".
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Nowy Steven Soderbergh.

Na film pewnie rzucę okiem. Lubię Foy, lubię klimaty psychiatryka, sama zapowiedź dla mnie klimatyczna i niepokojąca.

Odpowiedz

Świetne recenzje z Sundance

Odpowiedz
Wow, niezłe.

PS. Brzydszego dziecka nie dało się znaleźć?

Odpowiedz

Dystrybucji w Polsce raczej nie będzie, sam film miał już chyba premierę w Europie (nie doczytałem, możliwe, że przekręcam), w kinach za oceanem pojawi się zaś w marcu.

Trailer zapowiada specjalność Ianucciego - czarną komedię z satyrycznym zacięciem i ostrymi jak brzytwa dialogami upstrzonymi licznymi fuckami. Faceta szanuję za świetne operowanie słowem i bluzgi, jakie mógłby pisać Szekspir, gdyby nie skupiał się tak bardzo na łzawych dramatach. Po zejściu kapitana Armanda z pokładu Veep wyraźnie obniżył loty, dlatego cieszę się, ze Szkot tak szybko wziął się za pisanie kolejnej (po rewelacyjnym In The Loop) farsy. Must see.

Odpowiedz
Masakra, In the Loop - które jest w moim top 5 wszech czasów - chyba też do kin u nas nie weszło :/

Odpowiedz

Dobrze przyjęty film na festiwalu w Toronto. Dla pań Rachel McAdams i Weisz na pewno rzucę okiem, tym bardziej, że może być na co :)

Odpowiedz
Dwayne The Rock Johnson i wieżowiec:

/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Przecież to wygląda jak bieda Die Hard.

Odpowiedz
Neve Campbell zasługuje na więcej niż granie stereotypowej żonki. No i oczywiście jeden z dzieciaków ma astmę!

Odpowiedz
Czy mi się wydaje, czy ten film jest zrobiony dla fanów SJW?

Odpowiedz
Meh. Marzy mi się kiedyś solidny survival w stylu Titanica o próbie wydostania się z WTC przed zburzeniem. 2 godziny film w czasie rzeczywistym
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Mnie też. Ale to niestety nie jest ten film. Jeden wielki zieeeeew.

Odpowiedz
Marzy mi się, że Dwayne nie dolatuje po tym skoku z żurawia, spada i wchodzą napisy końcowe. 10/10.

Odpowiedz
z nonszalanckim "aim for the bushes" tuz przed skokiem? :)

Odpowiedz
Wtedy to 11/10.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon