Trailery filmowe.
Fatalna ta zajawka filmu Spike'a Lee.

10 minutowa owacja w Cannes? Lol

Odpowiedz
(15-05-2018, 17:53)nawrocki napisał(a): Szkoda tylko, że Lee na 99,9% zrobi z tego światopoglądową pokazówkę.

Z recenzji Mefisto wynika, że dokładnie tak jest. :/ Są nawet jakieś wstawki z Trumpem, przy których publika dostawała orgazmów. Inside Man to ostatni dobry film Spike'a Lee jak dla mnie.

Odpowiedz
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Krótkie spięcie 2018?

Odpowiedz
Z trailera wynika, że 90% akcji filmu toczy się na jakimś wysypisku ;) Paaaassss.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz

Nikt nie wrzucał czy przegapiłem? O ile bardzo nie podoba mi się ton pod tytułem: pieniądze i kariera są złe tak energia, humor, wygląd i przede wszystkim wrażenie sporej świeżości sprawiają, że przymykam oko na potencjalnie sztampową historię u podstaw. 

Odpowiedz
Wrzucałem pierwszy trailer parę miesięcy temu, który był spoko, ale dopiero Red Band robi robotę. Czekam mocno.

Odpowiedz
Tak, tak, tamten pierwszy widziałem właśnie tutaj. Ten rzeczywiście jeszcze lepszy. Mam nadzieję, że to co pokazali to wierzchołek góry lodowej i cały film tak kipi energią i pomysłami jak zwiastuny.

Odpowiedz
Wygląda bardzo jak Dope. Podobna energia i też osadzone wśród czarnoskórych mieszkańców LA
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz

straszne :D

Odpowiedz
Chalamet i Carell ponownie mają szansę zarobić nominacje.

Odpowiedz
[głosem podnieconej licealistki z pomponami]: "Michael Scott! Michael Scott!". Ale i tak pewnie uwaga skupi się na Chalamecie, a film uczyni z niego gwiazdę. Na razie niewiele pokazali, ale wygląda dobrze.

Zbieram szczękę z podłogi po zwiastunie Happytime Murders. Jak to możliwe, że ktoś wyłożył na to pieniądze? Czy to jest wkalkulowana klapa wytwórni? Jestem niesamowicie zafascynowany, nie wiem czy mi się podobało, czy nie. Dziwacznie byłoby iść na to do kina. Ostatni gag mega dziwny, trochę obrazoburczy dla fanów Muppetów, ujęcie z Mayą Rudolph genialne (chociaż powinna być jeszcze bardziej znudzona i pogrążona w rutynie). Rany, nie wiem co o tym myśleć, nie wiem czy to zarobi 10 czy 100 milionów. A reżyserem jest syn Jima Hensona, WOW!

Odpowiedz
@Szaman

Mam to samo :) Tylko ja wyczuwam tu bardzo silne, 90'sowe wibracje? Mam wrażenie jakby ten pomysł należał do tamtych czasów, sam nie wiem skąd.

Odpowiedz
Ehhhh..
Jak kilka dni temu odkryłem ten film na IMDB i zobaczyłem taką grafikę:
[Obrazek: MV5BM2QyZWFmMTgtMzJmZi00NjU2LTg4ZTAtMGJm...@._V1_.jpg]
i opis
Cytat:When the puppet cast of an '80s children's TV show begins to get murdered one by one, a disgraced LAPD detective-turned-private eye puppet takes on the case.

to miałem zupełnie inne oczekiwania co do tej produkcji i byłem względnie zainteresowany.

Po zwiastunie czuję się tak, jakby ktoś przywalił mi cegłą w łeb :/ 
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Happytime Murders wejdzie do naszych kin 17 sierpnia, dystrybutorem jest Monolith.

Odpowiedz
(19-05-2018, 10:23)Mierzwiak napisał(a): @Szaman

Mam to samo :) Tylko ja wyczuwam tu bardzo silne, 90'sowe wibracje? Mam wrażenie jakby ten pomysł należał do tamtych czasów, sam nie wiem skąd.
Scenariusz ma ponad dekadę, więc nie tak daleko. ;) Gdy usłyszałem lata temu o tym skrypcie to też byłem zajarany, ale trailer ostudził moje oczekiwania, bo zrobili z tego nie dość, że komedię (a przynajmniej tak mi się wydawało, że oryginalnie było to powazniejsze) to jeszcze z Melissą McCarthy. I wygladającą jak komedia z Melissą McCarthy.

Smutna sprawa.

Odpowiedz
Historii skryptu nie znam, ale oceniając po samym zwiastunie to wygląda to...jak kolejna generyczna komedia, w której gra ta cała McCarthy.

Czyli słabo.
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Takie Meet the Feebles Jacksona w mniej obleśnej wersji to bym chętnie obejrzał, ale to wygląda cienko.

Odpowiedz
Lajon, prawda, bo jedyne co dobrego ten trailer zrobił, to przypomniał mi o filmie Petera Jacksona, który widziałem wieki temu i chętnie sobie przypomnę Meet the Feebles. W sumie nie wiem czy fani Muppetów będą oburzeni, bo w samych Muppetach kojarzę sporo żartów dla dorosłych,. Może nie aż takich mocnych, ale jak mnie pamięć nie myli to było kilka takich po których się dziwiłem że to przeszło w serialu dla dzieci, np. parodie Słonecznego Patrolu, które do dzisiaj pamiętam, zwłaszcza nawiązania do Pameli Anderson:-) A tak poza tym to nie ma w tych żartach Kermita i spółki, tylko jakieś nieznane muppety.

Trailer nowego filmu Deppa, i szok, bo bez makijażu:-D

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon