Trailery filmowe.
Hm, jestem zaintrygowany, głównie przez muzykę Clinta Mansella:

/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Ok, z całą pewnością mogę powiedzieć, że ten dokument zmiecie film Chazelle'a pod dywan :)

Odpowiedz

Nowa propozycja ze studia Laika. Reżyserem i scenarzystą jest Chris Butler, czyli gość do którego mam spore zaufanie. Wyreżyserował ParaNormana plus pracował przy scenariuszu Kubo.

W oryginalne głosy podkładają między innymi Hugh Jackman, Zoe Saldana, Timothy Olyphant, Zach Galifianakis i Emma Thompson.

We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz

Może przyjemne filmidło na wieczór.

Odpowiedz
To gowno to jest kontynuacja "Shafta" sprzed 10 lat?
Co za masakra
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Ej to wygląda całkiem spoko. Shaft chodzący po Harlemie z shotgunem w ręku (jako zabezpieczenie) - propsy za realizm! Niektóre dowcipy słabe, ale przynajmniej nie ma tutaj rak-contentu "czarni dobrzy vs źli biali". od razu nominowałbym do 3 Oskarów zamiast Czarnej Pantery gdyby wyszło w zeszłym roku.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Co to za zjebana moda, żeby nazywać sequele tak samo jak film którego sa kontynuacją?

Odpowiedz
Chcą przez to sprzedać więcej maści na ból dupy. I jak widać to działa!

Cały urok tego trailer to Sam L. Jackson reszta to nieważne albo wręcz irytujące tło. Ten Uszat jest irytująco sztuczny.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Ogólnie film poza granicami USA będzie dystrybuował Netflix.

Odpowiedz
(07-02-2019, 12:23)shamar napisał(a): To gowno to jest kontynuacja "Shafta" sprzed 10 lat?
Co za masakra

Nie dość że kontynuacja Shafta z Samuelem, to też kontynuacja oryginalnego. Ja zupełnie zapomniałem, że Shaft z Samuelem to był spinoff, byłem pewien, że to uwspółcześniony remake. A co do oryginalnego Shafta to aktor dobrze sie trzyma. Dziwne, że nie ściągnęli też Pam Grier.

Odpowiedz
No była to kontynuacja. Przecież nawet stary Shaft się w nim pojawił i... wygladał jak stary Shaft. Natomiast w tym, w wersji tego dziadka już ani trochę siebie nie przypomina.

Litości... Jakaś komedia z tego. I jaki ten młody wkur...jący

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Odpowiedz
Oho, widzę, że zamiast Dourifa wystapi... TBA. Super, to jeden z moich ulubionych aktorów.
Poza tym wylatuje voodoo i Charles Lee Ray. Chucky to tym razem po prostu wkurwiona robo-lalka.
Wróżę sukces na miarę remake'u Koszmaru z Ulicy Wiązów.

Odpowiedz
Czyli pozbyliby się najlepszego smaczka dokładnie tak jak w rimejku "Koszmaru" czy nawet "Piątku".

Skąd ten pomysł?

Odpowiedz

Ohoo :D

Odpowiedz
Film roku! Avengers i Tarantino mogą się schować!
Najlepszy film 2021: Titane
Najlepszy film 2020: Pewnego razu w Hollywood
Najlepszy film 2019: Parasite
Najlepszy film 2018: Suspiria

Odpowiedz
Jeszcze nienakręcony. Ten trailer to hak na inwestorów ;)

Odpowiedz
Lily James plus Danny Boyle plus Richard Curtis równa się film "Yesterday" na który nie czekałem, a teraz to jeden z obowiązkowych seansów 2019 roku dla mnie. Zabawne bo nim się pojawił napis film autora scenariusza do '"To właśnie miłość" miałem taką myśl, że wygląda jak typowy film Richarda Curtisa.

Odpowiedz

Trochę krótka zapowiedź, ale te ujęcia z wojny stylizowane trochę na świat LOTR-a bardzo okej :)

Odpowiedz
Nie wygląda to źle, może jednak będzie w tym troche inwencji :D zobaczymy, Hoult na pewno liczy na szanse w walce o Oscara, ale konkurencja w tym roku zapowiada sie bardzo konkretna więc może skończyć jak Gosling.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon