Trailery filmowe.
Oczywiście historycznego Henry'ego Coxwella zastąpiono fikcyjną Amelią Wren. Wiadomo z jakich powodów.

Odpowiedz

Wg mnie to wygląda dobrze i szykuje się epicki pojedynek dwóch kapitalnych aktorów :o
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Wygląda fajnie. Tyle w sumie można powiedzieć. Całość ewidentnie będzie opierać się tak jak przewidywano na aktorstwie obu panów, po trailerze mam wrażenie, że Hopkins wypada lepiej. Ciągle nie mam jednak zaufania do scenarzysty, że przedstawi coś ciekawego i odważnego. Zobaczymy.

Odpowiedz

WOJNA O PRĄD - lol

Odpowiedz

I coś naprawdę kozackiego:

[Obrazek: nCKNBwN.jpg]

Odpowiedz
Zwiastun "Jojo Rabbit" prezentuje się prze-super. Nawet nie podejrzewałem, że będę aż tak mocno czekał na ten film. Sczególnie końcowy gag z bazuką rozwalił mnie niczym okularnik ten budynek :)

Odpowiedz
Jojo Rabit wygląda bardzo intrygująco, chociaż za tym udawaniem niemieckiego akcentu w kinach, akurat średnio przepadam.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Do komedii / satyry pasuje jak ulał.

Odpowiedz
Nowy film twórcy "The Blackcoat's Daughter":

Odpowiedz
W roli głównej Martin Lawrence i jego dodatkowe 80 kg.

Wygląda jakby ktoś się wzorował na Bayu, ale za bardzo nie umie.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Nowe dziełko Treya Edwarda Shultsa, przez niektórych już ochrzczone arcydziełem:

Odpowiedz
Nie dziwi mnie to, zwiastun wygląda rewelacyjnie :) Sterling to może tutaj doczekać nawet nominacji.

Odpowiedz
No, faktycznie bardzo ładnie się to prezentuje. Odczuwam pilną potrzebę nadrobienia poprzedniego dziecka Shultsa, tym bardziej że to ciekawy przypadek filmu, który spotkał się z ciepłem krytyków i zarazem chłodem widzów.

Odpowiedz
https://deadline.com/video/the-burnt-orange-heresy-first-footage-of-donald-sutherland-claes-bang-elizabeth-debicki-in-venice-tiff-title/

W linku fragment z thrillera "The Burnt Orange Heresy", filmu który może okazać się cichą tegoroczną rewelacją. W obsadzie Donald Sutherland, Claes Bang, Elizabeth Debicki oraz Mick Jagger.
Pierwszy pokaz zamknie dziś festiwal w Wenecji.

Odpowiedz
Jakoś tak bez echa przeszedł zwiastun kolejnego remake'u Black Christmas. Edit: uwaga, streszcza calutki film, łącznie z tym kto stoi za zabójstwami i nie jest to zachęcające streszczenie.

Odpowiedz

Odpowiedz
Film zbiera dobre recenzje, podobnie jak Lopez.

Odpowiedz
Nowy zwiastun "Last Christmas" z Emilią Clarke w roli dziewczyny pracującej jako... elf w całorocznym sklepie ze świątecznymi upominkami. Jej życie odmieni pojawienie się Henry'ego Goldinga :) W obsadzie także Michelle Yeoh i Emma Thompson. W filmie sporo (poza tytułową) piosenek skomponowanych przez George'a Michaela.

Odpowiedz
Tiffany Haddish i Rose Byrne w rolach przyjaciółek, które zakładają firmę kosmetyczną. Iskrzyć zaczyna, gdy z propozycją jej wykupu zgłasza się Salma Hayek. Pierwotnie tytuł filmu miał brzmieć "Limited Partners". Reżyserem jest Miguel Arteta.

Odpowiedz
Reklamy nie mają tu wstępu. Sorry Winnetou...

No, ale Haddish ze swoim talentem do wkurw*ania to musi mieć naprawdę wybitnych speców od PR-u, że co roku jest pchana najmniej do trzech filmów rocznie.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon