Trailery filmowe.

No i mamy polski zwiastun, polski tytuł i datę premiery na Netflix :)
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Nie polecam oglądać tego trailera osobom, które chcą być parę razy zaskoczone w trakcie seansu.

Odpowiedz
W takim razie kurła, wcześniejszych nie widziałem, a teraz się jakoś skusiłem. Tak czy siak czekam, oczekiwania spore po tym trailerze mimo wszystko.

Odpowiedz
Ekranizacja powieści Michaela Morpurgo (między innymi "Czas wojny" przeniesiony na ekran przez Spielberga). Historia chłopca, który ryzykuje życie przemycając żydowskie dzieci z okupowanej przez nazistów Francji do Hiszpanii. Grają Noah Schnapp, Jean Reno, Frederick Schmidt i Anjelica Huston.

Nowy zwiastun ekranizacji "Prawdziwej historii Neda Kelly'ego" Petera Careya. W australijskiego bandytę, który w drugiej połowie XIX wieku terroryzował kraj wciela się George MacKay. Grają także Essie Davis, Nicholas Hoult, Charlie Hunnam i Russell Crowe.

Odpowiedz

Odpowiedz
Ten trailer zapowiada film który powinien nazywać się po prostu VIN DIESEL. Ten dopisek o jakiejś postaci z komiksów jest zbędny. Podejrzewam flop w kinach i dość szybki Mega Hit Polsatu.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
No to wygląda na film, który zarobi max ze 40 mln w USA :D

Odpowiedz
Dziwi mnie, że nie ma Milli Jovovich w obsadzie.

Odpowiedz
Albo Kate Beckinsale.

Ja nie skreślam, może być całkiem OK patrzydło.

Odpowiedz
Ja nawet przejdę się pewnie do kina, ale jak oglądam zwiastuny tego typu filmów to mam wrażenie, że ktoś znalazł jakiś zaginiony folder sprzed 15 lat i postanowił to upublicznić. Nie wiem czym to jest spowodowane, ale prędzej uwierzyłbym w gadającego szopa z karabinem. Efekciarskie i nieco kiczowate - chyba spóźnione o dobrych parę lat.

Odpowiedz
Nowy zwiastun "Wierzę w Ciebie". KJ Apa w roli jednej z największych gwiazd współczesnej amerykańskiej muzyki chrześcijańskiej - Jeremy'ego Campa. Polska premiera 20 marca.

Platforma Disney+ przygotowała ekranizację powieści Jerry'ego Spinelliego - "Gwiazda". W liceum w małym miasteczku pojawia się nowa uczennica, przyciągając uwagę wszystkich swoim strojem i zachowaniem.

Nowy zwiastun kontynuacji "Piotrusia Królika" :) Polska premiera 17 kwietnia.

Tye Sheridan w roli hotelowego portiera z autyzmem, który jest świadkiem morderstwa i zostaje... głównym podejrzanym. W obsadzie także Ana de Armas, John Leguizamo i Helen Hunt.

Odpowiedz

Pablo Escobar, czy tam Wagner Moura w roli brazylijskiego dyplomaty.

Zwiastun nie zapowiada nic, co miałoby zmienić oblicze kina politycznego, ale dla Ani zerkę, jak już wyjdzie na Netfliksie :)

Odpowiedz
Daniel Radcliffe w roli znudzonego codziennością twórcy gier komputerowych, który staje się uczestnikiem nielegalnych walk, transmitowanych przez internet. Grają także Natasha Liu Bordizzo i Samara Weaving.

Odpowiedz
Radcliffe fajnie dobiera sobie repertuar po Potterze. To wyglada na mocno przefajnowaną, ale pocieszną popierdółkę.

Odpowiedz
On te role dobiera na zasadzie "Wszystko co nie będzie się kojarzyć ludziom z Potterem"
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Czyli po prostu nie gra w superprodukcjach fantasy.

Odpowiedz
Inaczej "Wszystko co sprawi, że ludzie zapomną, że kiedykolwiek byłem Potterem" ;)

Odpowiedz
A to zle? Stewart, Pattinson czy Wood robią dokładnie to samo i brawa dla nich.

Odpowiedz
och, to bardzo dobrze, i dla niego, i dla kinematografii
nie wiem jaki poważny aktor zgodziłby się na jego rolę w swiss army man :P
tak że o.

Odpowiedz
(16-01-2020, 12:34)nawrocki napisał(a): A to zle? Stewart, Pattinson czy Wood robią dokładnie to samo i brawa dla nich.
Nie, to bardzo dobrze. Resztę też za to szanuję. Zwłaszcza Patricka Stewarta ;)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon