Trailery filmowe.
Pierwsza zapowiedź nowego filmu Guy'a Ritchiego, inspirowanego francuskim "Konwojentem" z 2004 roku. Jason Statham w roli kierowcy pancernej ciężarówki, transportującej każdego tygodnia miliony dolarów. W obsadzie także Jeffrey Donovan, Josh Hartnett i Scott Eastwood.

Horrer. Rebecca Hall w roli wdowy, która poznaje mroczne zakamarki domu zbudowanego przez jej zmarłego męża...

Ciekawie wyglądające niemiecko-szwajcarskie, postapokaliptyczne s-f. Nora Arnezeder w roli astronautki ze skolonizowanej planety, która dociera na wyniszczoną Ziemię, by sprawdzić czy życie na niej jest znów możliwe. Na drugim planie m.in. Iain Glen oraz Sarah-Sofie Boussnina.

Odpowiedz
Statham wraca do współpracy z Ritchie, więc pomyślałem, że w końcu jakiś lepszy film od tych wszystkich produkcji klasy B w jakich Jason gra (choć większość lubię, ale to tak na marginesie), a po obejrzeniu trailera to wygląda na typowe kino akcji jakie trzaska Jason w ostatnich latach. Jedyna różnica taka, że więcej strzela jak się bije, a wolałbym mordobicie.

Odpowiedz
Kolejna produkcja od A24

Odpowiedz
Nie zamierzam udawać, że pierwszy Space Jam był koncertem aktorskim Jordana, dlatego też na wyczyny Lebrona przymykam oko. Ale prezentuje się to trochę średnio, aczkolwiek to zapewne wina mojego boomerstwa. Dzieciaki będą w siódmym niebie.

Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Wygląda jak sequel do Ready Player One. 
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Ale stolec. A jak paruje. Ciekawe czy LeBon klęknie przed meczem.

Odpowiedz
To aby na pewno ma być sequel czy prędzej jakiś reboot? Bo z tego co pamiętam to Jordan trafił do świata Looney Tunes w zupełnie inny sposób i przede wszystkim nie zmienił tam swojej postaci na kreskówkową.

Pierwszy film nawet podobał mi się w dzieciństwie, ale powtórka po latach była bolesna. Przynajmniej animacja tutaj nieporównywalnie lepsza, niż w niedawnym "Tomie i Jerry'm".

Odpowiedz
O rany, ta klisza że syn ma marzenia, którego ojciec nie rozumie. Może Kosmiczny mecz nie był specjalnie wybitny pod względem fabularnym i gdyby nie animowana otoczka, to byłby kolejny 90-sowy sportowy flick. Ale przynajmniej nie wciskali Jordanowi jakiejś rodzinnej dramy.

Sam koncept sequela dość ciekawy i ładnie wyjaśnili dlaczego Bugs i reszta w otoczeniu Jamesa jest nagle trójwymiarowa. I widzę, że przy całej bibliotece WB wykorzystali Konga z MonsterVerse :). Tym bardziej szkoda, że usunęli z Pepe (zwłaszcza, że odnosiła się do obecnych czasów)

Pewnie rzucę okiem. Czy podbije moje serce? Cóż, pierwszy Kosmiczny mecz za dzieciaka to był kult, ale gdyby obejrzał pierwszy raz jako dorosły, kręciłbym mocno nosem. Więc pewnie będzie z New Legacy Czy podbije serca obecnych dzieci? I hope so.

PS. Sam i Elmer mają broń palną. Good :).

PS 2. W 2:24 minucie jest ekipa Alexa z Mechanicznej pomarańczy, Night King i ta laska z Thundercats. Faktycznie WB nie żałowało.

Odpowiedz
Chciałbym, żeby to była porażka finansowa, bo nie lubię Jamesa, ale coś czuję że niestety Disney po raz kolejny rozbije bank. Chyba każdy z tych remaków klasyków sprzed lat to był większy bądź mniejszy, ale jednak sukces, więc podobnie będzie z Kosmicznym meczem, bez względu na to jak prezentuje się trailer, a prezentuje się marnie.

Odpowiedz
(03-04-2021, 16:46)simek napisał(a): że niestety Disney po raz kolejny rozbije bank.

Nie tym razem :).

Odpowiedz
Simek wybiegł trochę w przyszłość i założył, że Disney ma już WSZYSTKO.

Odpowiedz
Hmm. Spodziewałem się czegoś nieco innego. Na pewno zaskoczyło mnie użycie sekwencji z animiwanym LeBronem. No i sam LeBron jakoś tragicznie tutaj nie wygląda.

Trochę za bardzo pachnie tym Ready Player One. Nie wiem co tak WB się tutaj uparło, żeby tyle atrakcji wrzucić do jednego worka. Mnie wystarczyłby świat Looney Tunes.

Jak trafi na to nasze Polsze "HBO MAX" - he, he - na pewno obejrzę.

Wysłane przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
(03-04-2021, 16:34)OGPUEE napisał(a): PS 2. W 2:24 minucie jest ekipa Alexa z Mechanicznej pomarańczy, Night King i ta laska z Thundercats. Faktycznie WB nie żałowało.

A jeszcze przed chwilą po obejrzeniu zwiastuna zastanawiałem się czy skoro ma pojawić się obszerne uniwersum WB to czy będą mieli na tyle wielkie jaja by dać w filmie dla dzieci postatystować też Alexowi i jego chłopakom. A tu proszę! Moje oko ich przedtem nie uchwyciło xD

No to poproszę za to jeszcze Reagan z "Egzorcysty" czy członków podziemia z "Oczu szeroko zamkniętych" ;)

Odpowiedz
(03-04-2021, 17:05)al_jarid napisał(a): Simek wybiegł trochę w przyszłość i założył, że Disney ma już WSZYSTKO.
W sumie skoro to produkcja WB, to powinni wykorzystać postacie z Magicznego mieczu :).

Odpowiedz
Ponownie Kosmiczny mecz 2, tym razem z polskim dubbingiem: 

Kurwa, nie wierzę! Robert Rozmus wrócił jako Bugs! 

Odpowiedz
Miło, bo Kozłowicz z całym szacunkiem, ale jakoś nigdy mi nie leżał w tej roli.

Odpowiedz
Pełen zwiastun ekranizacji "Bez skrupułów" Toma Clancy'ego. Michael B. Jordan w roli członka Navy SEAL's, który szuka zemsty za zamordowanie ciężarnej żony. W obsadzie także Jamie Bell, Luke Mitchell, Cam Gigandet, Jodie Turner-Smith i Jacob Scipio. Premiera 30 kwietnia.

I spocik "Wrath Of Man" Guy'a Ritchiego. Polski tytuł - "Jeden gniewny człowiek" :)

Odpowiedz
Cóż. Moja szklana kula na razie mi nie podpowiada, że Gia będzie kontynuowała szum po dziadku i cioci.

[twitter]https://twitter.com/TheFilmUpdates/status/1379456589791330305?s=19[/twitter]

Odpowiedz

Jensen Ackles as Batman
Naya Rivera as Selina Kyle/Catwoman
Josh Duhamel as Harvey Dent
Billy Burke as James Gordon
Titus Welliver as Carmine Falcone
David Dastmalchian as Calendar Man
Troy Baker as Joker
Amy Landecker as Barbara Gordon
Julie Nathanson as Gilda Dent
Jack Quaid as Alberto
Fred Tatasciore as Solomon Grundy
Alastair Duncan as Alfred

___

Odpowiedz
Long Halloween to mój ulubiony komiks z Batmanem, rysunki Tima Sale'a są cudowne, a to wygląda tak, że mam ochotę przeczyścić sobie oczy kwasem solnym.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon