Trailery filmowe.
Mnie kompletnie odrzuca ta stylistyka, nie skupiam się na tym co się dzieje tylko na tych pogrubionych konturach.

Kojarzy mi się to z tymi grami z Telltale.

Odpowiedz

Odpowiedz
Cudownie to wygląda. Taka rozpierducha bez kija w tyłku
Najlepszy film 2021: Titane
Najlepszy film 2020: Pewnego razu w Hollywood
Najlepszy film 2019: Parasite
Najlepszy film 2018: Suspiria

Odpowiedz
Wygląda na głupiutką strzelankę. Czekam.

Odpowiedz
Z miejsca skreslam kazdy film w trailerze ktorego dziewuchy o aparycji i budowie znaku drogowego walcza z wielkimi twardzielami bez problemu ich pokonujac i lub strzelajac niczym komandosi z Gromu.
Bylo to w Atomic Blond, bylo w ostatnim Army of Dead i widze w tym tez bedzie. No chyba ze to jakies superbohaterskie moce to ok.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Kolejne popłuczyny po Johnie Wicku.

Odpowiedz
I Kingsmanach
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
I shootem up. I stu filmach Bessona.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Pełen zwiastun "The Tomorrow War"...

I nowy "Escape Room" na horyzoncie...

Odpowiedz
Tomorrow War zapowiada sie znakomicie. No ale wiecie, znacie mnie:)
Tylko szkoda, ze ominie kina. No coz:)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
ooo ten Tommorow War zapowiada się ciekawie. I pewnie na zapowiedzi się skończy ale oblookam, żeby mieć po czym jeździć :D
“A man holds sacred only 3 things. His home, his children, and his mother. He who dares to harm any of these, whomever god he serve, pray to them for mercy. You will receive none from the man.”

Odpowiedz
Odkopany Pierce Brosnan w filmie spod znaku A24

Odpowiedz
(26-05-2021, 16:46)Debryk napisał(a): ooo ten Tommorow War zapowiada się ciekawie. I pewnie na zapowiedzi się skończy ale oblookam, żeby mieć po czym jeździć :D

Koncept fajny, ale całość pachnie CGI-komedią akcji z Chrisem Prattem w roli Chrisa Pratta. Zabrakło chyba pieniędzy na dokończenie niektórych efektów.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
"Tommorow War" wygląda marnie. W ogóle to już kolejny moment kiedy zdajesz sobie sprawę, że w kinie pokazali już wszystko. Prawie wszystko. Wizualnie, pod względem akcji i rozpierduchy nic nowego już nie powstanie.

Escape Room - to była taka bardziej kolorowa i naciągana "Piła"
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Kiedy czytałem opis, że żołnierze z przeszłości są zabierani w przyszłość, by walczyć tam w wojnie z kosmitami, jakoś inaczej wyobrażałem sobie ten film - że dostaniemy zbieraninę żołnierzy i wojowników z różnych epok (dajmy na to, żołnierz z wojny secesyjnej obok samuraja czy wikinga), co daje potencjał na różne ciekawe rzeczy. Ale wygląda na to, że to nie jest droga, jaką obrali twórcy. Wygląda to znacznie bardziej standardowo niż miałem nadzieję.

Odpowiedz
Cytat:dostaniemy zbieraninę żołnierzy i wojowników z różnych epok (dajmy na to, żołnierz z wojny secesyjnej obok samuraja czy wikinga), co daje potencjał na różne ciekawe rzeczy.
A ja nawet przez chwilę o tym nie pomyślałem. Niby fajny pomysł, żeby taki samuraj szarżował z kataną obok berserkera z toporem na kosmitę, ale... co oni mogliby zdziałać, tak szczerze? Padli by od razu. Co innego wykorzystanie żołnierzy z czasów najbliższych tejże inwazji, którzy mają i sprzęt, i wiedzę, i doświadczenie. Taki chłop z północy USA z czasów secesji prędzej by się zesrał, widząc, że musi walczyć u boku czarnego albo pod wodzą czarnego :)

Odpowiedz
Wygląda jak typowy syfy prosto na Netflixa. Z tym, że trafiło to na Amazona.

Odpowiedz
Pełen zwiastun nowego filmu M. Nighta Shyamalana.

Odpowiedz
Jak nic zapowiada się komedia roku. Przy scenie z rodzącą sześciolatką mało się nie popłakałem. To jest wręcz niewiarygodnie Shyamalańskie.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon