Trailery filmowe.
(31-07-2021, 18:30)Żółte Krzesło napisał(a): Film poklatkowy w reżyserii Phila Tippetta.

Piąty raz pod rząd oglądam. Wygląda przecudownie, so not 2020's. Muzyka też świetnie dobrana do trailera. Ktoś wie kiedy to wychodzi?

Odpowiedz
Na razie tylko obieg festiwalowy, ale myślę że na bank pojawi się na nośnikach/VOD jeszcze w tym roku.

Odpowiedz

20 sierpnia na Prime Video, ale pewnie nie w Polsce bo u nas dystrybutorem jest Gutek Film.

Odpowiedz

Jakoś tak się kojarzy z Cruellą. ZA MOCNO bym powiedział nawet.

Odpowiedz
(04-08-2021, 12:47)zdzichon napisał(a):
(31-07-2021, 18:30)Żółte Krzesło napisał(a): Film poklatkowy w reżyserii Phila Tippetta.

Piąty raz pod rząd oglądam. Wygląda przecudownie, so not 2020's. Muzyka też świetnie dobrana do trailera. Ktoś wie kiedy to wychodzi?

Z tego, co wyczytałem, "Mad God" był wypuszczany w częściach w latach 2014-18. Wypuszczono w sumie 3 części, które łącznie trwają ok 40 minut. Ten zwiastun zawiera jednak sporo ujęć, których nie ma w żadnej z istniejących części. Przypuszczam więc, że to, co zostało opublikowane to nie jest kompletna wersja.

Odpowiedz
Nowy film Clint Eastwooda, będący ekranizacją powieści N. Richarda Nasha. Była gwiazda rodeo i hodowca koni zobowiązuje się sprowadzić do domu syna swojego dawnego szefa. Premiera 12 listopada.

Odpowiedz
Zajebiście się Clint trzyma, dobrze że nadal gra.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Fajnie by było jakby się okazało, że Clint wrócił do reżyserskiej formy i "Richard Jewell" nie okazał się być jednym udanym przypadkiem w ostatnich latach. Zwiastun wygląda całkiem obiecująco i oby tylko dziadek nie przeholował zbytnio ze ckliwością, bo trochę na to się zanosi mimo wszystko.

Clint 91 lat na karku, a prezentuje się z 20 lat młodziej. Niech nam żyje jak najdłużej.

Odpowiedz
Przecież "Przemytnik" był dobrym filmem.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
U mnie takie 6/10. Clint powracający przed kamerę umilał, ale były momenty gdy się meczyłem.

Odpowiedz
Sorry Batory ale to wygląda jak słaby rimejk "Gran Torino".

Tymczasem.. nuda

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

:D

Odpowiedz
Denzel nakręcił w międzyczasie jakiegoś familijniaka z Irakiem w tle.

Odpowiedz

Odpowiedz

Zaczyna się jak kino sundance'owe pokroju "Piwnych rozmów braci McMullen", aby przeistoczyć się w... kino sundance'owe pokroju "Blue Ruin" lub "Cold in July". Plus Jon Bernthal i Shea Whigham w obsadzie.

Odpowiedz
Ten ostatni cytat pasuje do reszty jak lewactwo do tego świata :D Znaczy się film jest dobry, tylko opatrznie zrozumiany.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
"Noc żywych trupów" George'a Romero doczekała się wersji... animowanej :)
https://www.youtube.com/watch?v=KP_Az90Uiks&ab_channel=WarnerBros.Entertainment

Odpowiedz
Matko, co to za animacja? To na pewno nie jest jakiś amatorski fanfilm?

Odpowiedz
Oczy mnie bolą od patrzenia na to coś. Nie mam nic przeciwko różnorakim eksperymentom czy innym rodzajom animacji (jak Into Spiderverse albo marvelowe What If na przykład), ale to... to jest po prostu brzydkie, niechlujne. Możliwe, że to po prostu projekt jakiegoś fana, który ma jakieś kontakty, przecież Noc Romero jest w domenie publicznej i każdy może z nią robić co chce :)

Odpowiedz
Byłbym wstrząśnięty, gdyby nie fakt, że nie jestem fanem Romero :(

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon