Trailery filmowe.
W czym to Bruce się teraz nie pojawi ze swoją zbolałą miną dla zielonego papierka z prezydentem...

Odpowiedz
Szykowany na Sundance Film Festival horror z ambicjami i akcją rozgrywającą się w górskiej wiosce XIX-wiecznej Macedonii. Ciekawa ludzkiego życia wiedźma przybiera postać jednej ze swoich ofiar. W obsadzie m.in. Noomi Rapace.

Odpowiedz
Pierwsza zapowiedź nowego filmu Jean-Jacquesa Annaud, który skupi się na dramatycznych wydarzeniach z 15 kwietnia 2019, gdy pożar zniszczył część słynnej katedry Notre Dame.

Odpowiedz
Sandra Bullock w roli pisarki poczytnych romansów, która w trakcie podróży związanej z promocją książki zostaje porwana razem z modelem z okładek jej powieści (Channing Tatum). Za porwaniem stoi ekscentryczny milioner (Daniel Radcliffe). Na drugim planie m.in. Brad Pitt.

Odpowiedz
Bullock musi się kąpać w krwi dziewic, skoro mimo prawie 60-tki na karku trzyma się lepiej od dużego procenta 30-tek. Radcliffe z kolei widzę, że dwoi się i troi, by pozbyć się okularów i pioruna z czoła.

Odpowiedz
Botoks, bardzo, bardzo dużo botoksu.

Odpowiedz
Przy czym jak na botoks to wyglada lepiej niz inne laski po zabiegach = patrz. Kidman, albo Meg Ryan. Mozliwe, ze ma typ urody, ktory nawet z wiekiem jest sprzyjajacy, tak jak Pfeiffer, choc obie na 99% cos tam musialy wstrzykiwac np. wywar z salcesonu :)

(16-12-2021, 16:16)Trailery Srailery napisał(a): Sandra Bullock w roli pisarki poczytnych romansów, która w trakcie podróży związanej z promocją książki zostaje porwana razem z modelem z okładek jej powieści (Channing Tatum). Za porwaniem stoi ekscentryczny milioner (Daniel Radcliffe). Na drugim planie m.in. Brad Pitt.

Rola Pitta wyglada raczej na cameo, bo nie ma go w calej rescie zajawki, a wiec pewnie szybko zginie :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Adrien Brody w roli śmieciarza z "przeszłością", który wkracza na wojenną ścieżkę z lokalnym gangiem.

Odpowiedz
NAJS.

Odpowiedz
Akurat wczoraj myślałem sobie, że chętnie zobaczyłbym Brody'ego w roli mściciela w poważnym dramacie, a tu proszę - Gwiazdor dojebał na święta do pieca i podrzucił mi trailer, w którym Brody gra mściciela w poważnym filmie zemsty.

I jak tu nie wierzyć w magię świąt?

Odpowiedz
Nowa animacja powstała dla Netflixa. Kurde, uwielbiam animację poklatkową, zatem mają moje zainteresowanie.

Odpowiedz
Nowy Jeunet.

Odpowiedz
Właśnie miałem wrzucać. Wygląda to przechujowo :)

Odpowiedz
Czy tylko ja czuje fizyczny wstret do tego sterylno-kolorowego stylu filmow na Netfliksie?
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Nowy film meksykańskiego reżysera Michela Franco (m.in. nagradzane "Opiekun" i "Nowy porządek"). Tom Roth w roli Brytyjczyka, który podczas wakacji w Meksyku dość nieoczekiwanie opuszcza przebywającą z nim siostrę i jej dzieci...

Odpowiedz
Liam Neeson znów w akcji. Tym razem porywają mu wnuczkę :)

Odpowiedz
Wygląda jak właściwy sequel Taken ;)

Chętnie obejrzę, mimo ratingu PG-13 (Taken też taki miało). I kurcze, po Aidanie Quinnie widać, że czas zapie...ala :( 
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Cytat:Tom Roth w roli Brytyjczyka, który podczas wakacji w Meksyku dość nieoczekiwanie opuszcza przebywającą z nim siostrę i jej dzieci...

W sensie idzie po fajki do kiosku czy co? Mam nadzieję, że takiego opisu fabuły nie umieszczą na odwrocie vhsa.

Odpowiedz
(04-01-2022, 23:26)Mental napisał(a): W sensie idzie po fajki do kiosku czy co? Mam nadzieję, że takiego opisu fabuły nie umieszczą na odwrocie vhsa.
Po "Przegląd sportowy"...
A poważnie, niby po pozostawiony paszport. Tyle, że wcale go nie szuka.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon