Trailery filmowe.
I to w momencie w którym był już uznanym aktorem kojarzonym głównie z kinem artystycznym. Wydaje mi się, że po śmierci żony pewnie stwierdził że to wszystko nie ma sensu i trzeba korzystać z życia
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
(23-03-2022, 10:54)Snappik napisał(a): Nawet skopiowali z oryginału scenę z aligatorem. 

Zupełnie zapomniałem o kiepskim CGI aligatorze. Dziś pewnie wygląda jeszcze gorzej niż wtedy.

A Neeson może i gra w taśmowych akcyjniakach. Ale to są chyba wszystko filmy kinowe.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
O filmie z Neesonem: widzę, że dość mocno trzymają się pierwowzoru.

Odpowiedz
Wygląda to na film, który Akademia Filmowa Forum KMF okrzyknie arcydziełem :)

Odpowiedz
Snappik napisał(a):Nawet skopiowali z oryginału scenę z aligatorem.

Mimo wszystko wykazali się nieprawdopodobną wręcz inwencją - CGI aligatora zastąpili CGI hipopotamem ;)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Kolejny zwiastun nowego filmu Aleksa Garlanda...

Odpowiedz
Nowy film Barry'ego Levinsona. Oparta na autentycznych wydarzeniach opowieść o Harrym Hafcie - urodzonym w Bełchatowie młodym żydowskim pięściarzu (naprawdę nazywał się Mojżesz Friedler), który trafił do obozu w Auschwitz, gdzie został zmuszony do walk z innymi więźniami. Stoczył ponad 70 zwycięskich pojedynków. Po wyzwoleniu trafił do Stanów Zjednoczonych i tam rozpoczął profesjonalną bokserską karierę, walcząc między innymi ze słynnym Rockym Marciano. W roli głównej Ben Foster. Grają także Billy Magnussen, Danny DeVito, Peter Sarsgaard i John Leguizamo.

Odpowiedz
Zaraz, zaraz - czy my dopiero co takiego filmu nie zrobiliśmy?
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Król (pewnie o niego ci chodzi) akurat był na podst. prozy Twardocha.

Odpowiedz
Mistrz z Głowackim :) o to chodzi Mefistowi :)
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Nie mogli zrobić.o Polaku. Wiadomo.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Też się urodziłem w Bełchatowie i to żal, że nikt tam o Hafcie nigdy nie mówił :(
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Karen Gillan w roli śmiertelnie chorej dziewczyny, która podejmuje decyzję o stworzeniu swojego klona, by złagodzić ból rodziny po jej odejściu. Gdy jednak ostatecznie wygrywa z chorobą, pozbycie się sobowtóra staje się początkiem kolejnej walki o przetrwanie. W obsadzie także Aaron Paul, Theo James i Jesse Eisenberg. Premiera 15 kwietnia.

Odpowiedz
The Sea Beast - netflixowa animka, trochę w stylu animacji 2D Dreamworks (choć z netflixowym zacięciem). Nie mówię "nie":

Jimmy Savile: A British Horror Story - dokument o jednym z największych skurwieli w brytyjskiej TV. Jestem na "tak" (choć jak w końcu obejrzę, będę się wkurwiał):

Odpowiedz

Odpowiedz
(02-04-2022, 20:17)OGPUEE napisał(a): The Sea Beast - netflixowa animka, trochę w stylu animacji 2D Dreamworks (choć z netflixowym zacięciem).

No i przez ciebie myślałem, że może faktycznie będzie 2D, a tu dupa!

Odpowiedz
"Prehistoric Planet" to 5-odcinkowy serial dokumentalny o dinozaurach. Za produkcję odpowiada BBC Studios Natural History Unit, czyli ekipa, która ma na swoim koncie między innymi "Planet Earth", "Blue Planet" czy "Dynasties". Producentem jest Jon Favreau, narratorem David Attenborough, a kompozytorem Hans Zimmer. Za animację komputerową odpowiada studio Moving Picture Company, które współpracowało z Favreau przy rimejkach "Księgi Dżungli" i "Króla Lwa". Premiera 23 Maja na Apple TV+.

Odpowiedz

Odpowiedz
Watts u Szumowskiej? No proszę :)

Sam zwiastun wygląda nawet spoko. 
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Nowy film Paula Schradera. Jose Maria Yazpik w roli mężczyzny, który po wyjściu z więzienia rusza na poszukiwania porwanego syna, a przy okazji szuka zemsty na zabójcach żony. W obsadzie także Ron Perlman, Tim Roth, Brian Cox i Neal McDonough.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon