Trailery filmowe.
Wooow Ryan jaki piękny, a jak dopakował ładnie. Nowa postać do utożsamiania się uaktywniona.

Ana też piękna jak zwykle. Tylko trochę dziwi to PG-13 skoro Tyler Rake miał eRkę.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Ryan powinien poczekać jeszcze z dekadę zanim zacznie grać w filmach do opłacania czynszu.

Liczyłem na coś lepszego niż CGI popisy. Meh, czekam na drugą część Rake'a z Hemsworthem.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Wygląda to strasznie licho. Coś czuję, że Russo bardzo szybko powrócą do MCU...

Strzelam, że skoro to ma taki gigantyczny budżet to panowie Evans i Gosling skasowali gaże co najmniej po 15-20 mln dolców. No nie ma bata, że mniej. Kto by tyle nie przytulił?

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Austriackie (!) science-fiction. Załoga stacji kosmicznej jest świadkiem globalnej katastrofy, po której Ziemia zostaje pokryta toksyczną chmurą. Jej członkowie muszą zdecydować, czy ruszyć na ratunek grupie ocalałych ludzi. W obsadzie między innymi George Blagden (Athelstan z "Wikingów").

Odpowiedz
Idris Elba w roli wdowca, który zabiera swoje nastoletnie córki na wycieczkę do Afryki Południowej. Podróż przez dzikie rejony zamienia się w dramatyczną walkę o przetrwanie, gdy turystów zaczyna terroryzować wygłodniały lew. W obsadzie także Sharlto Copley. Reżyserem jest Baltasar Kormakur (m.in. "Everest").

Odpowiedz
(24-05-2022, 16:02)yacajackowski napisał(a): Wygląda jak akcyjniak wprost na TV Puls w niedziele o 20:00

Nie. Wyglada jak klon Bonda pomieszany przez M:I.

Bedzie pare fajnych, akcyjek, bedzie jakas wymeczona intryga, mozliwe, ze wolta pod przyszly sequel i tyle. Kino akcji tego typu jest dla mnie w zasadzie martwe od lat, jedyne co to przejde sie pewnie na nowe M:I wlasnie, ale to glownie dla scen w Wenecji.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Inspirowana książką Adama Makosa historia dwóch pilotów Marynarki Wojennej USA podczas wojny koreańskiej. W rolach głównych Jonathan Majors, Glen Powell, Christina Jackson, Thomas Sadoski oraz Joe Jonas. Premiera w październiku.

Odpowiedz
Glen Powell to chyba gra tu dziadka Hangmana z nowego Top Gun ;)

[Obrazek: 5679860.jpg]
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Cytat:Inspirowana książką Adama Makosa historia dwóch pilotów Marynarki Wojennej USA podczas wojny koreańskiej.

I dindu był wtedy pilotem?

Odpowiedz
(27-05-2022, 10:49)Mental napisał(a):
Cytat:Inspirowana książką Adama Makosa historia dwóch pilotów Marynarki Wojennej USA podczas wojny koreańskiej.

I dindu był wtedy pilotem?

https://en.wikipedia.org/wiki/Jesse_L._Brown
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
Nie no spoko. Czarni też potrafią latać. Pytałem, bo podejrzewałem affirmative action - jak w "12 Strong", gdzie w obsadzie byli dindu i latynos, podczas gdy prawdziwa ekipa składała się z samych białych sealsów.

Odpowiedz
No tutaj jak widać zrobili na faktach, a na ile to będzie prawda a na ile laurka to się nie dowiemy (przynajmniej ja) bo raczej tego nie będę oglądać :)
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
Ale zginął w Korei z tego co czytam. Azjaci go zabili. W filmie pewnie zmienią na białego rasistę z AR-15! ;)

Odpowiedz
Pierwszy zwiastun disnejowskiej adaptacji "Pinokia" Carla Collodiego w reżyserii Roberta Zemeckisa. W Gepetta wciela się Tom Hanks. Grają także Benjamin Evan Ainsworth, Cynthia Erivo, Joseph Gordon-Levitt, Lorraine Bracco i Luke Evans. Premiera 8 września.

Odpowiedz
czy ja przed chwilą widziałem czarna trans-wróżke?
Youniverse

Odpowiedz
Wygląda okropnie. Ten świersz! Ta wróżka! Kolejny lajf-akszyn rimejk do olania.

Odpowiedz
(31-05-2022, 15:36)Bartholomew napisał(a): czy ja przed chwilą widziałem czarna trans-wróżke?

Tak, a o co chodzi?

;-)

Odpowiedz
Jak myślicie, czy Disney pozwoli na to aby dzieci na Wyspie Radości paliły cygara?

[Obrazek: lol.jpg]

Odpowiedz
Skoro odebrali fajkę nawet Cruelli de Mon, to co najwyżej w Twoich snach ;)

A sam zwiastun wygląda zupełnie tak jak się spodziewałem, czyli generycznie i bezpłciowo do bólu. Niszczy szczególnie ten zbyt wiernie odtworzony design Hipolita. Zemeckis, weź już schodź ze sceny.

Odpowiedz
Ejj, ale to wyjdzie od razu na D+? Ja myślałem, że oni z myślą o kinach to kręcili.

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon