Trailery filmowe.
Tak, bo ci twórcy to prawdziwa awangarda - tworzą coś nowego, naprawdę wyjątkowego. W ogóle, znane postaci uderzające o coś są takie zabawne, że ho ho!

Odpowiedz
Niemniej ide o zaklad, ze mimo tego calego psioczenia na tych rezyserow i ich pseudokomedie, spora czesc forumowiczow i tak zobaczy Disaster Movie, oczywiscie gnojac go pozniej niemilosiernie. Jest to pewne zjawisko, ktorego nigdy nie potrafilem do konca zrozumiec. :)

Odpowiedz
Ja mogę nie oglądać. Tylko niech nikt mi potem nie gdaka że mógłbym to obejrzeć skoro już chcę się wypowiadać.

Odpowiedz
A musisz sie wypowiadac? ;)
Ja na pewno nie bede gdakal. W takich przypadkach gnojenie filmow na podstawie samych tylko zwiastunow jest moim zdaniem calkowicie uzasadnione. ;)

Odpowiedz
Eagle Eye - pełny trailer http://movies.yahoo.com/movie/1809955918/video/8496774/

Zapowiada się potężna bzdura.

Odpowiedz
Sam pomysl EE mi sie podoba, bo uwielbiam fabuly typu "wracasz do domu i nagle to nie jest twoj dom" (jak z piosenki Once in a Lifetime :) ). Tylko ze tutaj zapowiada sie powtorka z DH4.0 - czyli hakowanie wszystkiego, nawet kibli na wsi, i sprawianie ze beda wybuchaly. Poza tym FBI musi miec lemoniade zamiast mozgu, zeby nie uwierzyc ze goscia wrobiono - kto przechowywalby w mieszkaniu w bloku tyle broni i amunicji, zeby nie mozna sie bylo przecisnac miedzy bazuka a kalachem? I najwazniejsze pytanie: w jaki sposob tyle tych rzeczy niepostrzezenie mu do domu dostarczono? Moje sledztwo wygladaloby tak: pytam sasiadow: widzieliscie podejrzanych typkow wnoszacych tu 5 ton pojemnikow z bronia dzis po poludniu? Jesli tak, koles mowi prawde i jest niewinny. Ale wtedy nie byloby filmu. :)

Jedyny plus: Szija wyglada wreszcie jak czlowiek.

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):Disaster Movie - http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=46244

Co ma Juno, Iron Man, Hulk, Sex w wielkim mieście i Hancock do filmów katastroficznych? Niedługo zrobią film "Movie" i umieszczą tam parodię wszystkiego, co było w kinach w ostatnim roku, nawet swoich własnych parodii...

Odpowiedz
Prawdopodobnie to samo, co Idol i Britney Spears do 300. ;)

Odpowiedz
RocknRolla

Odpowiedz
Wyglad Sary Jessiki Parker z Disaster Movie to jedyna dobra rzecz w tym fekalnym trailerze.

Odpowiedz
Prawda, mnie tez akurat ten numer nawet rozbawil. ;)

Odpowiedz
Karol napisał(a):RocknRolla

Ogladam ten zwiastun i mysle sobie: znowu jakis koles kopiuje Ritchiego. A potem sie okazuje, ze to jest Ritchie. Wychodzi na to, ze facet kopiuje sam siebie. :)

Odpowiedz
Jakuzzi napisał(a):Prawda, mnie tez akurat ten numer nawet rozbawil. ;)
A mnie nie, bo już gdzieś widziałem parodię Seksu z facetami w roli głównej tylko nie mogę sobie przypomnieć gdzie :roll:

Mam tylko nadzieję że nie zobaczę w tym smrodzie nic z TDK.

Odpowiedz
Jakuzzi napisał(a):
Karol napisał(a):RocknRolla

Ogladam ten zwiastun i mysle sobie: znowu jakis koles kopiuje Ritchiego. A potem sie okazuje, ze to jest Ritchie. Wychodzi na to, ze facet kopiuje sam siebie. :)

Who cares?
Chętnie obejrzę sobie dobrze zrobioną powtórkę 'Przekrętu'.

Odpowiedz
RockNRolla - raczej srednio obojetnie. pewnie i tak obejrze, ale w sumie nic specjalnego i dajacego przyslowiowego "czadu" nie zauwazylem. dawal przez chwile czas od polowy zwiastunu (the wild bunch) ale w sumie i to juz mnie nie podkrecilo.

Odpowiedz
D'mooN napisał(a):Who cares?

D'mooN napisał(a):Jest polski odpowiednik?
Jest.
Ale ciekawiej jest użyć angielskiego, hinduskiego lub mongolskiego.
To takie barwne. Takie akuratne i precyzyjne.

;)

Odpowiedz
Nie wiecie gdzie można wyrobić sobie uprawnienia wróżki (wróża)? :)

Odpowiedz
Don Vito napisał(a):Niedługo zrobią film "Movie" i umieszczą tam parodię wszystkiego, co było w kinach w ostatnim roku, nawet swoich własnych parodii...
A następny w kolejce będzie "Upcoming Movie", gdzie będą parodiować filmy, do których nie będzie jeszcze nawet trailerów.
Cytat:Jest polski odpowiednik?
Jest.
Ale ciekawiej jest użyć angielskiego, hinduskiego lub mongolskiego.
To takie barwne. Takie akuratne i precyzyjne.
So true... :P

Odpowiedz
http://movies.yahoo.com/movie/1809420569/video/8528812

Całkiem przyjemny zwiastun :).

Tylko trochę niepokoi scena, gdy bohater patrzy na rysunek z nożem i mówi z zafascynowaniem "It's beautiful!" :shock:

Odpowiedz
Dlaczego cie ona niepokoi? :>

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon