Trailery filmowe.
Co sie dziwisz, pistolet mogl wypalic i ktos z widowni jeszcze zostalby ranny.

Odpowiedz
Military, mam takie pytanie.
Wcześniejsza wypowiedź jest tak zupełnie na poważnie? W całości?

Odpowiedz
W sensie ze robisz analogie do zwiastunu? W mojej wypowiedzi znasz kontekst. Ja nie znam Waczmenow, wiec oceniam zwiastun jak go widze. A widze napuszona tandete w stylu emo. Moze obeznani z komiksem wiedza, ze to parodia czy co. Ja nie wiem.

Aha, wczesniejsza. Nie zmieniaj swoich wypowiedzi. :)

Odpowiedz
mam wrazenie, ze muza do zwiastuna watchmen to jakis kawalek smashing pumpkins. czy sie myle?

Odpowiedz

Odpowiedz
chyba The Begining Is The End Is The Begining z Batman i Robin...

http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Z 'Batman i Robin', prawda.

A ja już nic nie piszę, bo weekend za pięć minut.
Ave!

Odpowiedz
Mnie sie nie widzi. Wyglada na to, jakby Snyder chcial zrobic Watchmenow w stylu 300: multum efektow, slow-motiony. Ja moore'owych Watchmenow zapamietalem jako dzielo nieco bardziej 'kameralne'. Abstrahujac od komiksu tez nie jest si - jakbym zajawke do X-Menow 4 ogladal, w wersji Ratnera, nie Singera.

Odpowiedz

Nowy Ridley. Czy tylko mnie stylistycznie pachnie braciszkiem?
Di Caprio tak sobie wyglada w skorze agenta CIA, ale on zawsze tak sobie wyglada, a zazwyczaj daje rade.

Odpowiedz
Watchmenów nie znam i zwiastun nie robi na mnie właściwie żadnego wrażenia - owszem, ma toto klimat i trochę jajec, ale wygląda to...dziwacznie. Zobaczymy.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
soldamn napisał(a):
Cytat:
soldamn napisał(a):BTW nie wierze, że zostawili końcówkę taką samą jak w komiksie, to nie przejdzie w letnim blockbusterze
Od kiedy to R-rated filmy mające premierę w marcu są letnimi blockbusterami? :roll:

napewno??
Na pewno. Przecież to o zwiastunie, nie o filmie. Zwiastun nie ma Rki. Film ma. W zwiastunie Jonesa też zmienili broń, która była wycelowana w Indianę.

Widziałem zdjęcie Comediana z filmu, kiedy z rozciętą twarzą celuje poza kadr w jakimś barze. Z pewnością to scena w wietnamskim barze z Manhattanem i wietnamską kobietą. Jeżeli tą scenę zostawili to zakończenie spokojnie powinno być.

Kurcze. Fajnie, że Snyder trzyma się pierwowzoru, ale z drugiej strony bardziej wkurza ta forma.

Odpowiedz
[Obrazek: ssssswg9ge1.jpg]

po zobaczeniu tej matriks-xena laski postanowiłem nie oglądać nowego renderu reżysera 300. na chooj sie denerwować?

pytanie do tych, co czytali komiks: czy Watchmeni to literatura kierowana do dzieci onetu czy raczej coś bardziej... "dorosłego"? głupie pytanie, wiem, ale jako ze jestem zaszokowany poziomem fotki oraz trailera (pod względem ilości renderów przebija nawet Wachowskiego Speed Racera), wole sie upewnić, żeby później w towarzystwie gafy nie walnąć.

Odpowiedz
Watchmen to hmm... . Jakby to ładnie ująć, żebyś pojął od razu bez zbędnych farmazonów.

Watchmen to takie Miami Vice komiksu, a Alan Moore to taki Mann tejże sztuki ;). Niestety film zapowiada się na MTVowską wersje. Ma być cool, ma być slow-motion i renderek.

Odpowiedz
Corn napisał(a):Ma być cool, ma być slow-motion i renderek.

to czym wy sie, na boga, tak podniecacie? no chyba ze lubicie cool-slo-mo-renderki, to ok, zamykam jadake i se ide.

Odpowiedz
Mental myślę, że komiks akurat by ci się mocno spodobał (jeśli w ogóle trawisz komiksy i strawisz otoczkę superbohaterską) bo jest fajny mocny, ze świetnym zakończeniem.

Natomiast trailerem się nie przejmuj, ten film to będzie padaka.

Odpowiedz
Cytat:to czym wy sie, na boga, tak podniecacie?
Kto tu się podnieca? Jestem daleki od podniety w stosunku do tego filmu. Już zwiastun Spirita bardziej mi się spodobał, choć też daleki od rewelacji. Po zdjęciach spodziewałem się filmu w Fincherowskim stylu, a dostanę kolejne tandetne gówienko w stylu 300. Z tym, że o ile 300 to była ciągła jatka bez fabuły o tyle w Watchmen fabuła jest tak ogromnie ważna, że nie przeżyje tego w kinie.

Odpowiedz
Mental napisał(a):pytanie do tych, co czytali komiks: czy Watchmeni to literatura kierowana do dzieci onetu czy raczej coś bardziej... "dorosłego"?
Wystarczyło zajrzeć do tematu o "Watchmen" i tym o komiksie ogólnie, żeby znaleźć odpowiedź na to pytanie.

Podejrzewam, że może ci się spodobać. To ciekawa, inteligentna historia na poważnie. Dlatego w sumie szkoda, że Snyder wiernie odtwarza fabułę komiksu - ciężko będzie o inną (w lepszej formie) interpretacje w przyszłości.

Cytat:to czym wy sie, na boga, tak podniecacie?
Dziwne, że pytanie kierujesz do Corna, skoro on jest w tej większości, ktorej się zwiastun nie podoba. Desa zapytaj.

Corn napisał(a):Po zdjęciach spodziewałem się filmu w Fincherowskim stylu
No właśnie. Zdjęcia są świetne, wszystko pieprzą filtry, slołma i inny podobne gówna. Nie wiem po co to dodawać.

Odpowiedz
Mental napisał(a):czy Watchmeni to literatura kierowana do dzieci onetu czy raczej coś bardziej... "dorosłego"?

Przy komiksach obowiazuje jedna zasada: jesli cos jest podpisane nazwiskiem Moore'a, to mozna lykac w ciemno. ;)

Crov napisał(a):Zdjęcia są świetne, wszystko pieprzą filtry, slołma

Słoma? :)

Odpowiedz
Crov napisał(a):Dziwne, że pytanie kierujesz do Corna, skoro on jest w tej większości, ktorej się zwiastun nie podoba. Desa zapytaj.

się podobał mi ten zwiastun. komiks znam, cenię kunszt reżyserski Snydera, zwiastun prezentuje się znakomicie, jak żaden iny w ostatnich miesiącach. mało? jak dla mnie - wystarczająco, żeby hajpować 8)

Odpowiedz
Teaser Trailer do nowego Harrego Portera :wink: :
KLIK
Uwaga mogą być spoilery. :lol: :lol: :lol: :lol:
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon