Trailery filmowe.
Coś czuję, ze pitch meeting wygladał tak że ziomek napisał twister na tablicy a potem dorysował $ na końcu, żeby krawaciarze skumali, ze wiele tornad sprzeda się lepiej niż jedno ;) Liczę, że polskie tłumaczenie to będzie Twister: Decydujące Starcie
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
W polskim tłumaczeniu "Predators" nie poszli w tym kierunku :(
Swoją drogą jak Cameron mógł przepuścić okazję i nie nazwać drugiej części "Terminatora" - "Terminators"? Może ze względu na spoilery :)

Odpowiedz
Twisters wygląda jak pierdolony rimejk kopiujący nawet ujęcia. Aż dziwne, że pod koniec zwiastuna nie pokazali twista (sic!) z Helen Hunt - mentorką.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Też tak pomyślałem, że wygląda bardziej rimejkowo niż sequelowo. Znowu grupa łowców tornad ugania się za tornadami i używają nawet tego samego urządzenia ("Dorothy", jeśli dobrze pamiętam). Zabrakło tylko latającej krowy, żeby postawić kropkę nad i.

Odpowiedz
Krowy powodują ocieplanie klimatu. Powinna być scena, gdzie krowę porywa tornado a postać robiąca za element komiczny mówi: dobrze ci tak, to twoja wina.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Wygląda to okropnie komputerowo, przez moment nie uległem złudzeniu, że to naprawdę i bohaterom grozi niebezpieczeństwo, dywanowe tornado z Czarnoksiężnika z Oz wydaje się po stokroć bardziej rzeczywiste.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Nolan stworzyłby prawdziwe tornado, a tak pozostaje tylko CGI fest. Fajnie że gra tam Powell.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Żeby to był jeszcze CGI ze stylem, a to wygląda jak z losowego filmu z tornadami gdzie postacie sobie biegną na green screenie, a za nim zajebiaszcze F5 na które w ogóle nie reagują, do tego czysty dźwięk, zero próby wyreżyserowania to w sposób który by emocjonował.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Aż nabrałem ochoty po tym teaserze na oryginał, który jakoś do tej pory mi umknął, choć to już tyle lat to nie widziałem jakoś tak uczciwie od początku do końca. Pora nadrobić :)

Wysłane z mojego CPH2481 przy użyciu Tapatalka
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
Myślałem że robią sequel twistera, a to wygląda jak full-on remake. I nawet efekty nie robia większego wrażenia niż to, co pokazano ćwierć wieku temu. Nie moge powiedzieć, żebym był zainteresowany.

Odpowiedz
No i świetna obsada, między innymi mulat z ostatnich trasformersów.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Nie przypominaj o tym filmie :P Przy pierwszym podejściu wyłączyłem po 5 minutach bo musialem sie psychicznie przygotowac na seans kolejnego dnia, co i tak nie na wiele się zdało :P

Odpowiedz
Nowy zwiastun "Damsel" od Netflixa.

Odpowiedz
Jedna z najbardziej oryginalnych produkcji, jakie pojawiły się na tegorocznym festiwalu w Sundance. Surrealistyczny komediodramat prezentujący życie rodziny... Wielkiej Stopy. W filmie bez dialogów zagrali Riley Keough, Jesse Eisenberg i Christophe Zajac-Denek.

Odpowiedz
Świetnie się to zapowiada, z miejsca wskakuje u mnie do czołówki najbardziej oczekiwanych filmów roku.

Wysłane z mojego H8216 przy użyciu Tapatalka
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Nope.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
I oczywiście pierwszy żart to ten z ruchańskiem xD
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
A jak, oczywiste nawiązanie do "Walki o ogień" ;)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Skojarzył mi się z sitcomowymi Harrym i Hendersonami (nawet małpiszony podobne),a mianowicie scenkami jak Harry wyobrażał siebie w różnych ludzkich sytuacjach.

Odpowiedz
Nowy zwiastun "Civil War" Garlanda.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon