Trailery filmowe.
Kolejna zapowiedź "Twisters"...

Odpowiedz
To jest sequel czy remake?
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Alicia Vikander w roli Katarzyny Parr - szóstej i ostatniej żony Henryka VIII (Jude Law), która przeżyła monarchę.

Odpowiedz
(08-05-2024, 17:19)marsgrey21 napisał(a): To jest sequel czy remake?

"standalone sequel" :)

Odpowiedz
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Daję tutaj bo to w sumie dużo lepsza zapowiedź niż wszystkie dotychczasowe zwiastuny:

Kawałek oczywiście rewelka, szkoda że film raczej kiepski i z rodzaju tych tylko dla koneserów ;)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Pamietacie o Holokauscie?!?! Pytam, bo dawno nie bylo nic w temacie (bez kozery powiem, ze beda trzy miesiace), a tu jeszcze polsko i swojsko, i zli Polacy, co obrabowali i mordowali Zydow:

Tylko nie zapomnijcie o Holokauscie, najwiekszej i jedynej wartej ciaglego przypominania ludzkiej tragedii ( jedynej w ogole, bo Zydzi maja dusze ludzi, a Goje nie) i o splatach, wiadomo.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Drugi zwiastun costnerowskiej sagi...

https://www.youtube.com/watch?v=X5yOSu4R2ts&ab_channel=WarnerBros.Pictures

Odpowiedz
Nowy zwiastun "Beetlejuice Beetlejuice".

Odpowiedz
Ryder wygląda w tej stylówie jak własna parodia. Ktoś tam pisał kiedyś, że wygląda to niedorzecznie, że po tylu latach "nosi się po młodzieżowemu" i miał rację.

Wygląda to wizualnie FATALNIE. Ohydny cyfrowy posmak teatru.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Yeah, not feeling it.

Wygląda jak film prosto na netflixa, Beetlejuice The Beetle Awakens, cały trailer bazuje nawet na krótkich żartach z oryginału, jebać to prądem.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
1:29 Co to za obrzydliwa parodia efektu specjalnego?

Przez moment liczyłem, że może by się pojawili sąsiedzi Beetlejuice'a z kreskówki - francuski szkielet, pajęczyca i włochaty kowboj ze swym wkurwiającym psem. Przy dzisiejszej technice byłoby to możliwe.

Też u mnie meh i zwyczajnie niepotrzebny. Co do słabości wizualiów, to scena z piaskowymi czerwiami kojarzyła mi się z Mad Maxem. Poklatkowa gąsienica też nie ma tego vibe'u i nie będąca na miejscu, bo czasach oryginału animacja lalkowa była powszechnie stosowaną techniką. Dzisiaj powinna być jednak CGI (zresztą 90% filmu na pewno zrobiono na bluescreenie).

Odpowiedz
Wygląda jak spontaniczny powrót z misją nakręcenia 4-odcinkowego biedaminiserialu.

Pasuję ;)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Prawie wszystkie żarty to powtórka z oryginału, czyli hollywoodzki standard XXI wieku. Ale Keaton cieszy mordę, tak po prostu.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Auć, wygląda rzeczywiście mega-biednie. Nawet Keaton wydaje się jakiś taki przemęczony graniem tutaj.

To już ten nieszczęsny i oszczędny teaser lepiej wypadł.

Wysłane przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Burton powinien nakręcić ten film ze 30 lat temu, kiedy jeszcze umiał zaskoczyć. Trailer oczywiście wygląda jak piąta woda po tamtym Timie, jakiego pokochałem.

Z innej beczki, Reagan doczekał się własnej laurki od republikańskiej mniejszości w Holly z Dennisem Quaidem i Jonem Voightem na czele. Jak postać ciekawa, tak trailer wygląda przechujowo i z podkładem dopasowanym jak pięść do nosa.

Odpowiedz
Ciekawe czy będą jego słynne żarciki :)

Odpowiedz
Maskotka Wallstreet i BigPharmy, ale w filmie nic o tym nie będzie. Odpadłem w połowie zwiastunu :P
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Było.pl

Odpowiedz
Sorry, zaspałem. Już skasowane.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon