Trailery filmowe.
Uważaj z tymi pedałami, bo zaraz Bodnar dojedzie Cię w dupsko. :)

Zwiastun "Primitive War", czyli wojna w Wietnamie + dinozaury. Wygląda to dla mnie trochę tanio, ale nie będę jeszcze wyrokować.

Odpowiedz
Czekam strasznie na ten film bo ogólnie poza wiadomą serią filmy z dinozaurami to raczej taniocha i bieda prosto na jakieś syfy, tutaj dodatkowo jest R-ka i bardziej horrorowe podejście. Wiadomo, nie jest to też jakaś superprodukcja, ale kangury potrafią w tego typu obrazki, zaskakująco dobrze wyglądają te pokazane dinozaury i według mnie zapowiada się to naprawdę nieźle.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
(02-04-2025, 23:01)PropJoe napisał(a): Naprawdę kurwa musimy nawet w temacie ze zwiastunami tolerować takie rzygi? Ja rozumiem, że to nie jest DKF i że niektórzy tu walczą o wolność słowa, ale bez przesady. Za co nie płacimy moderatorom?

Prop, od Ciebie jeszcze przelewu nie dostalem - call me :)

Pare kwestii, Kluski zajety, a ja nie mam ostatnio tyle czasu i nie sledze forum tak czesto jak kiedys, a wiec moze cos umknac.

Slowo na "p" (jak pedal od rowera chociazby, albo pizda), ktore, ktore uzyl Mefi, nawet w poprawnej politycznie narracji nazywane homofobicznym, jest w sumie polskim, podworkowy klasykiem, znanym nam wszystkim od dziecka. Nie widze powodu, zeby Mefa za to gonic, tym bardziej, ze za chwile zajma sie tym faszystowskie sluzby faszystowskiej partii ubranej w szaty europejskich wartosci, a ja nie zamierzam faszystom pomagac. Inna kwestia, ze Mefi powiedzial i w sumie tyle, ale jak zaczne cenzurowac za takie cos to za chwile zejdzie mi kilka postow na przepychanie sie z Mefim, a mi nie sie nie chce tlumaczyc chamowi, zeby nie byl chamem. Mefi, chamie, slyszysz?! :)

(01-04-2025, 23:28)Mefisto napisał(a): O ja nie mogę - te zjeby genetyczne z hromosomami wymieszanymi z karma dla kotow dalej w maskach kręcą wszystko? xD

Poprawilem :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Kurcze, te wszystkie Original Films od streamingowych smieciowek...ehh, w wiekszosci ani to oryginalne, ani ciekawe, tak na poziomie historii, jak i widowiska oraz stylu . Ritchie jako rezyser akcyjniakow kompletnie mi nie lezy, a jezeli chodzi o kino historyczno-awanturniczo-przygodowe to film wyglada niczym jakis ubogi AI klops ulepiony z duzo lepszych produkcji.

(02-04-2025, 23:20)slepy51 napisał(a): Czekam strasznie na ten film bo ogólnie poza wiadomą serią filmy z dinozaurami to raczej taniocha i bieda prosto na jakieś syfy, tutaj dodatkowo jest R-ka i bardziej horrorowe podejście. Wiadomo, nie jest to też jakaś superprodukcja, ale kangury potrafią w tego typu obrazki, zaskakująco dobrze wyglądają te pokazane dinozaury i według mnie zapowiada się to naprawdę nieźle.

W sumie tez czekam, bo przynajmniej jest to jakies i wzglednie odwazne w tym swoim campie, i podejsciu do tematu.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
(02-04-2025, 23:49)Bucho napisał(a): Mefi, chamie, slyszysz?! :)

Chuj Ci w dupe, nie będzie żadnych przepychanek. :]
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
(02-04-2025, 22:48)Żółte Krzesło napisał(a): Uważaj z tymi pedałami, bo zaraz Bodnar dojedzie Cię w dupsko. :)

Zwiastun "Primitive War", czyli wojna w Wietnamie + dinozaury. Wygląda to dla mnie trochę tanio, ale nie będę jeszcze wyrokować.

Fajne, nie wygląda jak super tani shit z Asylum, tylko jak coś robione za 10-15 mln dolców z serduchem aby dostarczyć możliwie najlepszy produkt. Dinusie z ostatniej sceny wyglądają ok, nie jakoś szałowo, ale nie odpychają. Klimat Nam + horror + Jurassic Park ma fajny potencjał. Tak w ogóle ten zwiastun wzbudził we mnie większe emocje niż zajawka parku od Edwardsa.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz

Więc, czaicie, rozumicie, pierwszy film był niskobudżetowym horrorkiem z morderczym robotem, ale w sequelu, kapujecie, morderczy robot wraca jako postać pozytywna, żeby bronić dziecka przed bardziej zaawansowanym morderczym robotem, a całość idzie full-on w kino akcji.
Skąd oni biorą te świeże pomysły?!
Czekam aż ogłoszą "This time she's back... for good" jako tagline. Come on. I dare you. I double dare you, motherfucker.

Odpowiedz
"This time there are two. Terminator Megan 2."

Odpowiedz

Naga broń
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
To jest tak złe, że aż boli.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Ja piervole. Nie wierzę w to co zobaczyłem. 

Coś okropnego. 

Odpowiedz
Nie czuję tego, ale ten końcowy przytyk do OJ uważam za wybitny xD
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Czy jakoś zgrzeszyłem mówiąc, że przy Nordbergu się uśmiechnąłem?

Odpowiedz
Problemem jest zmiana rodzaju humoru i tonu. Ewidentnie celują w coś w rodzaju The Other Guys. Czekam na pełny trailer bo zabijający Drebin wygląda dziwnie
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Okropna muzyka, za bardzo wymyślne zdjęcia, krew... Do tego ta debilna muzyka, jedynie ostatni żart ok i to odgrzany z drugiej części. Jeszcze wczoraj przeglądałem co jeszcze będzie lecieć w tym roku, trafiłem na Nagą Broń i zastanawiałem się gdzie trailer, no i mamy... Ja pierdolę.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Co do kurwy :D

Odpowiedz
Aż jestem blisko podejrzeń, że to kolejny przykład utopienia i skompromitowania legendarnej postaci kina, bo jest białym mężczyzną. Spójrzcie, jakiego cymbała robi z siebie Neeson. Te pozy w spódniczce i majtkach. No kvrwa...

Odpowiedz
Wiecie jaki problem ma ten trailer i chyba w sumie cały film? Że widząc Neesona na ekranie widzę... typowego Neesona z ostatnich 15 lat. Nielsen potrafił zerwać ze swoim emploi i pójść w inteligentną, punktowo dawkowaną satyrę. Tutaj Neeson od samego początku krzyczy "PATRZCIE MAM KOLOROWE GACIE!!!".

Other Guys? Raczej remake w duchu Scary Movie, spóźniony o 25 lat.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
A jednak to czego się obawiałem, czyli Neeson podrabia styl gry Nielsena. Czy oni go zaangażowali dlatego, że tak podobnie się nazywają? Liam to świetny aktor, ale dramatyczny. Na Nielsena tylko się patrzyło i już chciało mi się śmiać, a Neeson będzie musiał dwoić się i troić by rozśmieszyć widza.

Wysłane z mojego CPH2481 przy użyciu Tapatalka
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon