Trailery filmowe.
Za stary ogólnie do tej roli, brak mu wdzięku, energii, po prostu nie sprzedaje tego.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
No nie czują tego zupełnie - stare podejście próbują wpisać na siłę w nowe kino, przez co albo wychodzi czerstwo albo zbyt dosłownie, jak z krzesłem. Żart z kupą pominę, bo to jest bardziej Scary movie niż Naga broń.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Wygląda, jakby powstało prosto na platforme Prime Video albo Netflix:

We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
(17-06-2025, 02:53)Mefisto napisał(a): No nie czują tego zupełnie - stare podejście próbują wpisać na siłę w nowe kino, przez co albo wychodzi czerstwo albo zbyt dosłownie, jak z krzesłem. Żart z kupą pominę, bo to jest bardziej Scary movie niż Naga broń.

Żart z kupą bardziej pasuje do filmów Akivy Schaffera, który jest reżyserem nowej wersji. Uważam, że w filmie mogą być jeszcze bardziej ostre dowcipy, o czym świadczyć może też to, że film ma kategorię R jeśli się nie mylę? Choć są też żarty bardziej ZAZowe i akurat ten żart z krzesłem do takich zaliczam, czy dwuznaczna rozmowa w czasie przesłuchania.

Odpowiedz
Wciąż wychodzi na to, że Angie Tribeca jest lepszą kontynuacją ducha Naked Gun, od nowej Nagiej Broni
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
(16-06-2025, 19:58)Albertino napisał(a): a może Nielsena nie da się zastąpić.

Kiedy da się. Kolo co grał Black Bolta w Inhumans idealnie nadawałby się jako następca Nielsena:

Odpowiedz
Zwiastun dobry w pytkę, dawno nie widziałem trailera, po którym tak bardzo chciałbym obadać jakiś film:

- - - - -

Odpowiedz
Pelivaron napisał(a):Zwiastun dobry w pytkę, dawno nie widziałem trailera, po którym tak bardzo chciałbym obadać jakiś film

Jest już dawno w sklepiku w 4K.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Pierwsza część była strasznie głupia i jestem lekko zszokowany że zdecydowali się na sequel. No ale widocznie Neeson chce jeszcze być podstarzałą gwiazdą kina akcji i przyjmuje takie czeki nawet nie patrząc w scenariusz.

Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
(24-06-2025, 10:16)Pelivaron napisał(a): Zwiastun dobry w pytkę, dawno nie widziałem trailera, po którym tak bardzo chciałbym obadać jakiś film

Eee tam, bez przesady. Nie dość, że pokazuje większość filmu, to jeszcze widać, że wyraźnie idą w jakieś perwersje i obrzydliwości, a ostatecznie i tak po dupie dostanie patriarchat.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Kolejne dziwactwo od Lanthimosa z Emmą Stone. Jaram się!

Odpowiedz
Lanthimos od teraz będzie kręcił film co roku jak kiedyś Woody Allen? I zawsze w obsadzie będzie Emma Stone?

Dla mnie byłoby to ekstra :)

Wysłane z mojego CPH2481 przy użyciu Tapatalka
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
I Jesse Plemons, jego nazwisko bardziej mnie jara.

Czy ja przespałem ostatnie kilka lat? Bo obejrzałem zwiastun filmu z Nickiem Offermanem , w którym gra jakiś młodzieniec i na końcu szok, bo to Jacob Tremblay, którego uwielbiam od czasu Room. Pamiętam komedię Good Boys i Doctor Sleep sprzed 5 lat. No teraz patrzę i zrobił sobie przerwę od 2019 do 23 roku, zagrał w 2023 roku m in Toxic Avenger z Dinklage, ten hołd dla kina klasy Z, który czeka wciąż na premierę i w Życiu Chucka Flanagana. Najlepsze że widziałem zwiastuny tych filmów i nie kojarzę Tremblaya z trailerów, widocznie musiało go w zwiastunach nie być, albo nie wymieniono go z nazwiska, więc nie poznałem. Rozumiem się zmienić, wyrosnąć ale w Sovereign z twarzy go nie poznałem, a np Osmenta lub Culkina to się poznało po latach, gdy dorośli.

Odpowiedz

Odpowiedz
Zwiastun sam w sobie bez szału. Zapowiada typowy dramat o relacjach z rodzicami. Ale wierzę w Triera, bo on jak mało kto (może nikt inny obecnie) potrafi takie rzeczy robić. Mam lekka obawę, że nie dorówna wybitnemu The Worst Person... a może i Olso... i Reprise, ale i tak czekam bardzo.

Właśnie się zorientowałem, że nie widziałem nie tylko Louder Than Bombsz podobno takiego se (ale może ktoś widział i jednak warto)z ale i Themla, który to film przegapiłem kompletnie.

Odpowiedz
(10-07-2025, 19:05)Paszczak napisał(a):
Wygląda co najmniej na miarę tego filmu Dużego Uwe z farmerem imieniem Farmer.
Za każdym razem gdy pokazują głównego złego moją odruchową reakcją jest LOL WTF.
Wyłączylem w polowie. Nie dlatego, ze wyglada to zle (przecietnie). Dlatego, że wyglada, że zaś, kurva, caly film pokazali. MAM DOŚĆ.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Drugi trajla horrorowego Bambiego:

Odpowiedz

Luca Guadagnino nowy

Odpowiedz
Nowy Tartakovsky.

Odpowiedz
Duże WTF, nikt nie chciał zrobić Popeya, ale na to już kasę wyłożyli :/

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon