Trailery filmowe.
Dziękuję. Rzygam tymi muzycznymi laurkami. Każda kolejna to kopia poprzedniej.

Odpowiedz
(02-02-2026, 18:57)Snappik napisał(a): Nie będzie nic o Neverlandzie czy innych kontrowersjach.

To będzie w sequelu :).

Tak poważnie, jakby chcieli opowiedzieć całe życie Jacksona w jednym filmie, to ten trwałby 8 godzin. Sam proces z 2004 roku to spokojnie materiał na 2-godzinny film.

Odpowiedz
Diabeł 2 jest nakręcony tak jałowo, netfliks lighitng at its finest
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
(02-02-2026, 17:05)OGPUEE napisał(a): Czemu, pierwsze ujęcie pachniało jakimś tanim AI?

Zdaje się, że film się skończy, gdy MJ rozpocznie Bad Tour (i gdy jeszcze nie dopadnie go vitiligo), a całość będzie skupiać się na dążeniach do solowej kariery (a wbrew pozorom trochę miał pod górkę).

Przecie na "Bad" juz byl bialy. Po prostu pozniej byl bielszy.
Cos mi w tym gosciu nie pasuje. Jakby cos mu robili z facjatą, ze wyglada sztucznie. Nie wiem czy to nie nos.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(02-02-2026, 21:28)shamar napisał(a): Cos mi w tym gosciu nie pasuje. Jakby cos mu robili z facjatą, ze wyglada sztucznie. Nie wiem czy to nie nos.

Czyli tak jak Majkel :)

I tak, Bad era to juz bielszy Majkiel, ale jeszcze w odcieniu cappuccino.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Ale jak to? Nawet Jacksona nie zagra biały?!

Fatalnie to wygląda. Wszystkie sceny koncertowe, te na ulicach. Masakra.

Odpowiedz
(02-02-2026, 21:42)Bucho napisał(a):
(02-02-2026, 21:28)shamar napisał(a): Cos mi w tym gosciu nie pasuje. Jakby cos mu robili z facjatą, ze wyglada sztucznie. Nie wiem czy to nie nos.

Czyli tak jak Majkel :)
XDDDD. Shamar czy Ty tak specjalnie trollujesz czy po prostu nie wierzę dostatecznie w Ciebie jak inni na forum? Sama twarz Majkela to dolina niesamowitości a jego nos to raz wyprzedził go samego w jakimś celebryckim rankingu, który oglądałem w TV za dzieciaka i zajął nawet pierwsze miejsce.

Trailera nie oglądałem nawet, te biografie to cały czas ten sam nędzny produkt od kilku lat

Odpowiedz
(02-02-2026, 22:07)PropJoe napisał(a): Ale jak to? Nawet Jacksona nie zagra biały?!

Oczywiście ja jako fan Jacksona byłbym za tym, żeby w potencjalnym sequelu grała biała kobieta, bo to najprostszy i najlogiczniejszy casting, ale nawet w latach 90. nie przeszedłby taki scenariusz (nie mówiąc, że Jackson to ikona dla Afroamerykanów). A i sam Jackson wspominał, że nie chciałby by grał go biały w potencjalnym biopicu. Więc będzie krindżowa i upiorna charakteryzacja albo kiepski mocap.

Odpowiedz
jezu, jaki szajs. biopic za 155 milionów

I knew you were different the moment you were born.
Written by ChatGPT.

szykuje się też wybielanie (hehe) ojca Jacksona, juz na poziomie trailera ewidentnie widać, że kreauja go na wybitnego motywatora, no bo jak to, papa murzyn ma być przemocowcem?
Youniverse

Odpowiedz
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Obejrzę:

We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Predator od Netflixa tylko z robotem z kosmosu zamiast kosmity. Meh
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Fajny taki bezpłciowy Predator, o którego nikt nie pytał.

I tak jestem w szoku, że nie ma tam żadnej stronk female - można tak na Netflixie?

Odpowiedz
Na końcu pewnie okaże się, że ten robot był częścią szkolenia wojskowego, czy coś w tym rodzaju.

Odpowiedz

Kręcili w Australii i Nowej Zelandii czyli przynajmniej krajobrazy będą malownicze.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Ale czy będzie to tak dobre jak ten pierwszy Predator z robotem?

Odpowiedz
Yeah baby, Reb fuckin' Brown!!!
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
BAM! Big Ass Motherfuckers!

Odpowiedz

Cytat:Following the brutal murder of her husband, a Kansas highway patrol officer (Georgina Campbell) sets out on a journey to track down the perpetrator. As the hunt progresses, she comes to realize the man responsible (James Preston Rogers) is a sadistic serial killer, and the depth of his mental depravity and his sinister agenda is more twisted than anyone could have imagined.

The film, which also stars Grace Dove, Logan Miller, and Malcolm McDowell, is written by Andrew Kevin Walker and produced by Roy Lee, Matt Berenson, Andrew Kevin Walker, and Arnon Milchan, with Martin Moszkowicz, Robert Kulzer, Yariv Milchan, Natalie Lehmann, and Kat Landsberg serving as executive producers.

Odpowiedz

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon