True Detective [HBO]
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
(25-02-2014, 22:35)JC-H napisał(a): A gdzie niby bronię baby? Zwyczajnie, nie usprawiedliwiam Rusta.

Ale ironicznie nazywasz Rusta biednym misiem, bez przesady babka w miniowce przychodzi z winem do chaty samotnego mezczyzny, to jak to mial niby odebrac? ze beda grali w scrabble?

Odpowiedz
No i skorzystał z okazji. To w czym problem? Nie wiedział co robi?
Calcat iacentem vulgus

Odpowiedz
A bo ludzie to w pełni racjonalne istoty, które zawsze w pełni panują nad swoimi popędami.

Odpowiedz
Panowie, za bardzo Was fantazja ponosi:)

Aktualnie rządzi: ja

Odpowiedz

Odpowiedz
(25-02-2014, 22:35)JC-H napisał(a): A gdzie niby bronię baby? Zwyczajnie, nie usprawiedliwiam Rusta.

Wybacz, jeśli źle odebrałem, ale poprzedni komentarz pachnie mi wytykaniem winy Rusta, co na jedno wychodzi.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz

Odpowiedz

Odpowiedz
(25-02-2014, 23:34)Mefisto napisał(a): Wybacz, jeśli źle odebrałem, ale poprzedni komentarz pachnie mi wytykaniem winy Rusta, co na jedno wychodzi.
Nie, jest to moja reakcja na próbę robienia z niego niewinnej, niczego nieświadomej ofiary.

Calcat iacentem vulgus

Odpowiedz
patyczak,
Nie. To raczej bylo wykalkulowane skurwysynstwo, nie instynktowne zaspokajanie potrzeb

Odpowiedz

Odpowiedz
Mush Room napisał(a):Z tego co pamiętam, wszystkie lalki były gołe

To lepiej dodaj ze 10 giga ramu, bo masz słaba pamięć ;)

Odpowiedz

Odpowiedz
Ten serial to czyste zło wcielone... w pozytywnej postaci , ale tylko dla widza. Myślałem, że po BB nic mnie tak nie wciągnie a jednak. Następne epy będą mega gorące :D
Sekwencja przesłuchania miażdży.

Odpowiedz
Teufelsbrut (btw nick w pytke xD kopiuj wklej jedynie) chlodne jak chlodne, bardziej juz bezradnosc, a ba nawet pokusze sie o akt desperacji.

Odpowiedz
(26-02-2014, 00:05)Mental napisał(a): To lepiej dodaj ze 10 giga ramu, bo masz słaba pamięć ;)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6zXDo4dL7SU[/youtube]
Aktualnie rządzi: ja

Odpowiedz

Odpowiedz

Odpowiedz
Hmm.. dziwne. Tu był post Mush Rooma, na który odpowiedziałem:D

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon