tworczosc Roba Zombiego (Halloween i inne)
Rob wypowiedział się m.in. na temat bzdur odnośnie budżetu filmu:

[Obrazek: 1e426d26b5e6b8ad9c4ea76258224c98.jpg]

Wysłane z mojego H8216 przy użyciu Tapatalka
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Pewnie z tym budżetem zgadzałoby się gdyby chodziło o 30-40 mln... Forintów węgierskich, gdzie z tego co czytam kręcono film.

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
To nie wyjaśnia dlaczego wygląda to tak źle i dlaczego kręcił to 10 miesięcy.

Odpowiedz
Długo bo pandemia, a tanio, bo po opłaceniu aktorów i wybudowaniu scenografii, hajsu zostało tyle, że Rob musiał to kręci swoim prywatnym Xiaomi.

Tak to widzę.

Dodam tylko, że akurat scenografia na niektórych fotkach, które wrzucał Zombie, prezentowała się zacnie.

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Zacząłem oglądać Munsters Zombiego i... Rob nie jest dobry w komedii, w ogóle, nie potrafi ani montażem, ani pracą kamery zaakcentować żartu, więc nawet gdy aktorzy sprzedają dowcip, wszystko wypada sucho, do tego wizualnie wygląda to tanio i amatorsko, co jest dziwne, bo Rob potrafi nakręcić dobrze wyglądające rzeczy, zna się na kompozycji i rytmie, ale ten film nie posiada rytmu.

Wracaj Rob do teledysków, bo mając na warsztacie ulubioną franczyzę, dałeś ciała.

Odpowiedz
Ktoś obejrzał to "Munsters"? Bo dotrwałem do 20 minuty, dalej jest równie źle czy coś się tam poprawia?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Ja obejrzalem wtedy. Dalem chyba 2/10

Trylogia zaliczona.
Dom 7/10
Bekary 7/10
3 - 3/10
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon