Trailery filmowe.
Ja myślę, że to, że film będzie laurką może przeszkodzić Day-Lewisowi w zdobyciu kolejnego Oscara, zwłaszcza, że już wiemy jak pozamiatali panowie z The Master. A sam Lincolna jaki by nie był to i tak dostanie nominację za najlepszy film tak jak i War Horse dostał.

Odpowiedz
Lincoln - must see, nie ważne jak będzie paptetyczny, poparwny itd. To Spielberg i Day Lewis, zasługują na wielki ekran :)

Jaś i Magłosia (ok) - Gemma jest śliczna, ale to za mało, abym wydał 29zł na bilet. Poza tym zwiastun, jak już zauważyliście, jest bardzo przeciętny i niczego zachęcającego nie ma w sobie.

Iceman - no brak słów. Zapowiada się najlepszy film o płatnym killerze!
loading podpis...

Odpowiedz

Odpowiedz
Wow, that looks cool :)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
me no hablo ingles
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Świetne, chyba po raz pierwszy w zyciu czekam bardziej na film od Disney'a jak od Pixar'a

Odpowiedz
Ciekawe, jaki jest target. Takiego np. Tappera nie zna chyba nikt poniżej 25 roku życia.

Odpowiedz
Fajne :) Ja chcę.

Odpowiedz

"Skała" z "Przekrętu" :)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
widmo
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Brick Top napierdzielający zombiaki. I'm in.

Odpowiedz
#!

Odpowiedz
Piękne, wzruszyłem się ;rzyg;
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Czy ten film wygląda rzeczywiście jak jakiś rip-off "Czasu wojny" czy tylko mi się wydaje? I gdzie do cholery jasnej są wampiry?
Twenty dollars! Let's go da movies!
------------
Sklep hand made sprzyja dobremu samopoczuciu. A najfajniejsza jest Tekstokracja, a także pierwszy taniec!

Odpowiedz
*ziew*

Odpowiedz
Ale czego spodziewaliście się po hollywoodzkim filmie historycznym, opowiadającym fragment historii USA? :]

Odpowiedz
Dopiero wyszedł Abraham Lincoln Vampire Hunter, a już zdązyli zrobić rimejk? Ech, Hollywood.

Odpowiedz
W dodatku gritty, realistyczny reboot - bez wampirów, których miejsce zastąpiło tanie filozofowanie, psychologia na poziomie szkoły podstawowej oraz pompatyczne mowy :(
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
ha ha ha... ale shit. Jeszcze w czy de. Oglądałem poprzednie to obejrzę i tą, ale na pewno nie w kinie.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon